– Vakkert var det!

JuleSessions på Sentrum Scene var et eneste stort julebord. Se bilder!
Les også: Fikk møte Madcon før JuleSessions

Da “Partysvenske” med Jaa9 og OnklP dundret over anlegget på Sentrum Scene, var juleballet definitivt i gang. Kveldens show på ble ledet av Live Nelvik og Ronny Brede Aase, og etter “Glir forbi”, var det Maria Mena som gjorde to låter.

Juleflau

Etter å ha gitt P3-publikumet premiere på den helt ferske låta “No Illusions”, var det “Home for Christmas” som stod for tur.

– Det var jo egentlig litt flaut å fortelle venner og familie at jeg hadde skrevet en julelåt, fortalte Maria fra scena. Jeg ville ikke en gang lage musikkvideo til låta, men nå har den jo eksplodert!

– Det er en glede å synge min julesang til dere her i kveld, god jul!

Det ble jul likevel, til tross for partysvensker i salen. OnklP leverte "Partysvensker" fra scena, på JuleSessions 2010 (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Madcon, som for anledningen hadde kledd seg i hvite dresser, leverte sin hit-parade med blant annet “Freaky Like Me”, “Beggin”, og “Glow”.

– Vakkert var det, jeg kom i skikkelig julestemning nå, sa Yosef etter konserten.

– Dette var et eneste stort julebord, hvor alle har hilst før, og da blir det sinnssykt god stemning, sa en fornøyd Tshawe.

Ett steg til høyre, og ett steg til venstre. Madcon danset seg gjennom JuleSessions! (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Hele veien fra Liverpool til Sentrum Scene, The Wombats fikk en Beatles-aktig velkomst, med hyling og veiving med armer og bein. “Tokyo”, og “Moving to New York” ble levert i tur og orden, med energien til en hel pepperkakelandsby. Om de leverte? Ja. Om de var glade for å være tilbake i Oslo? Ja. Slik så det ut:The Wombats var siste band ut på JuleSessions 2010 (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Julequizen til P3morgen skulle også avgjøres, og det direkte fra scena. Ronny og Live svarte på spørsmål i den siste quizrunden, og det ble Ronny som stakk av med seieren (igjen), og dermed Live som måtte synge “O helga natt” som avslutning på JuleSessions.

Etter et vers og et refreng, dukket Rein Alexander opp sammen med to sølvgutter. Og nå, kjære P3-publikum, nå er det jul.

Quiztap, og høye toner for Live Nelvik på JuleSessions. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Dersom du savner video fra denne herlige kvelden, er det bare å lene seg tilbake med litt tålmodighet.

Mange av låtene fra showet legges ut på nett de kommende dagene, og i jula kan du se hele greia på NRK3! Sendetidspunkter finner du her.

Les også: Fikk møte Madcon før JuleSessions