Takknemlige Urørtartister

Lucky Lips med låta «In The Graveyard», er et av Urørtbidragene du kunne høre i 12. episode av Himmelblå. – Det er stort for oss å være blant de utplukkede artistene, sier vokalist Signe Marie.

Lucky Lips (Foto: Presse)
Lucky Lips (Foto: Presse)

Lucky Lips med låta «In The Graveyard», er et av Urørtbidragene du kunne høre i 12. episode av Himmelblå. – Det er stort for oss å være blant de utplukkede artistene, sier vokalist Signe Marie.

Medlemmene i Lucky Lips forteller at de er takknemlige for å ha blitt plukket ut til å være med i serien, og var spente før de kunne høre seg selv på TV.

– Himmelblå har mange seere, så dette er en fin mulighet til å få vist frem musikken vår. Vi er spente på resultatet, dette er jo ikke noe som skjer oss hver dag, og vi lurer på hvordan dette kan føre oss videre.

Oversikten over musikken fra sesong 1 finner du her

Etter en høst hvor mye tid gikk til låtskriving og kreativt arbeid, har bookingen kommet i gang igjen for bandet.

– Med et repertoar på 10-12 egne låter ble det en del spillejobber, men fremover blir det enda flere konserter på oss.

I 12. episode kan du også høre Nixon med låta «Tiffany», og Miss Harmonica med låta «Rocking Girl».

Hør musikken fra 12. og 13. episode:


Gå til Urørt for å lage din egen miksteip

Kristin Fjellseth er den eneste representanten fra Urørt i 13. episode. Både hun og Miss Harmonica ble spilt i den første sesongen av Himmelblå.

– Jeg synes det er veldig gøy at musikken min blir plukket opp slik, forteller Kristin. Det er rett og slett en ære. Serien er jo kjempefin, så jeg er stolt av å få lov til å være med. For tiden er jeg veldig inspirert, og har nylig skrevet tre nye låter som jeg tror blir veldig bra.

– Hvilken betydning har dette for deg som artist?

– For meg som artist er det en stor bekreftelse på at jeg har noe å komme med. Det betyr også selvfølgelig mye å få musikken min kringkastet i beste sendetid på NRK1. Likevel er dette en liten dråpe i et stort hav som skal fylles med mye jobbing, talent, flaks og innsats for å slå igjennom.

Les: Urørt i beste sendetid

Les: Slutt for Himmelblå – Urørt lever

Les: Alt om musikken i Himmelblå