Tete måtte tatovere hatlaget på kroppen

Tottenham-supporter Tete fikk Arsenal-pølse på låret.

P3-programleder Tete Lidbom er en tatoveringsglad type, men det var ikke bare fryd og gammen da P3s lyttere fikk bestemme hvilken tatovering han skulle ta på låret sitt under P3aksjonen.

Tegnehanne var på besøk i studio, og hun, Markus og gjesteprogramleder Kristin Jess Rodin tegnet hvert sitt utkast til tatovering som skulle kunne få pryde Tetes lår til evig tid.

Som vi alle vet, selv om P3s lyttere er noen gavmilde og fantastiske mennesker, er de også noen skadefro jævler. ?❤️ Derfor var det tatoveringene som hyllet motstanderne til Tetes fotballag Tottenham det sto om.

Kjepphøy før ny pølsetatovering

Tegnehanne og hennes Arsenal-pølse vant en knepen seier over Markus sin Manchester United-elg, så dermed ble det Arsenal og pølse på Tetes lår. To ting han hater, spesielt etter onsdagens pølsespisebonanza der han måtte trykke i seg 13 pølser.

Likevel var det en glad og kjepphøy Tete som satt klar i tatoveringsstolen før tatovøren gikk i gang.

– Jeg er egentlig kjempefornøyd. Det å få en tatovering tegnet av selveste Tegnehanne er jo helt fantastisk, sa Tete like før han fikk tatoveringsnåla i låret.

At kjæresten til Tete synes at pølsa var søt hjalp også på humøret, og på å lette på skammen over å få «Arsenal» tatovert på kroppen.

– At P3s lyttere har gitt penger til dette er helt fabelaktig, tusen takk for det!

Hater pølser, hater Arsenal

Etter en god stund i tatoveringsstolen, kunne han beundre sin nye pølse på det venstre låret.

– Jeg hater Arsenal, og jeg hater pølser. I hvert fall etter de 13 pølsene jeg spiste i går. Men det er litt digg at jeg får se den hver eneste dag, og tenke – der er dritten, sier han.

De andre programlederne er skuffet over at Tete tar det hele med så stor ro.

– Man skal holde sine fiender nærmest, er det ikke det man sier, sier Tete.