Tok med Marcus og Martinus på voksenskole

For gjøre overgangen til voksenlivet litt enklere, ble Marcus og Martinus undervist i «et smudere voksenliv» av programleder Abiel før VG-lista-showet i Trondheim.

Barnestjerner har historisk sett ikke tatt så lett på det å bli voksen. Marcus og Martinus, som vant MGP som tiåringer, og som siden har gjort et utall TV- og konsertopptredener, må sies å være de største barnestjernene vi har i Norge. Kanskje ved siden av Martin Ødegaard.

Programleder for VG-lista, Abiel, tenkte derfor det var på sin plass av de to trettenåringene fikk litt undervisning i hva voksenlivet egentlig innebærer.

«Guide til smudere voksenliv»

Marcus og Martinus fikk opplæring i voksenlivet av Abiel. Skjermdump: Youtube
Marcus og Martinus fikk opplæring i voksenlivet av Abiel. Skjermdump: Youtube

Abiel tok dem derfor med seg på det han selv valgte å kalle «Guide til et smudere voksenliv med Abiel Tesfai».

Målet var at guttas overgang fra høytempo barnestjerner til kjedelige voksne ikke skulle bli så brå og dramatisk som den har blitt for mange.

Leksjonene Abiel hadde lagt opp for duoen inkluderte å handle sunne matvarer, gjøre kompliserte bestillinger på kaffebar, og gjennomføre et jobbintervju.

Tvillingene tok styringen

Det viste seg å bli noe vanskeligere enn antatt. Som tvillinger flest bestemte Marcus og Martinus umiddelbart at det skulle være en duell og ikke en skole. Som trettenåringer flest, viste de seg også å være ganske dårlige tapere.

Abiel forsøkte iherdig å plante kunnskapsfrø i de unge popstjernehodene, men det vil nok ta noen år før de gror skikkelig. Foreløpig får vi la gutta gjøre det de gjør best: lage show. Titusentalls skrikende publikummere på Torget i Trondheim er enige med oss i akkurat det.

Se alt fra VG-lista i Trondheim her!