Tone fikk bare dritt

Tone Damli Aaberges populære blogg måtte stenges på grunn av personlige angrep i kommentarfeltene.

Tone Damli Aaberge har fått mye dritt på hjemmesiden sin. (Foto: Scanpix)
Tone Damli Aaberge har fått mye dritt på hjemmesiden sin. (Foto: Scanpix)

Tone Damli Aaberges populære blogg måtte stenges på grunn av personlige angrep i kommentarfeltene.

For fansen til Grand Prix-klare Tone er siden heldigvis åpnet igjen. Bloggen mottok så mye drittslenging i kommentarfeltene at ansvarlige for siden måtte midlertidig stenge den.

Se snacks med Tone fra NRK P3TV nederst på siden.

Hør Tones «Butterflies» i Topp 20 i dagens Kompani Knudsen kl. 15.02

Les mer: Plagiatbonanza
Les mer: Vafler og jazz

– Helt uakseptabelt
– Pga en ny bølge av hva vi finner som upassende kommentarer måtte vi mandag kveld stenge Tone sin blogg for å oppdatere modereringsmulighetene. Vi er nå tilbake og håper at kommentarene nå vil holde en litt bedre tone.

– Vi har nulltolleranse i forhold til upassende kommentarer. Konstruktiv kritikk osv er helt greit, men direkte personangrep, usaklige påstander og generelt ting som ikke følger norsk folkeskikk vil bli slettet og i ekstreme tilfeller politianmeldt, skriver Thomas Moen som er ansvarlig for Tones blogg.

Støttende fans
– Tror folk glemmer at dette er en faktisk helt vanlig person, som velger å dele sin vei gjennom musikken og annet hun driver på med, og det er helt frivillig å følge med eller ikke. Om man har negative ting å si, så spar deg bryet, liker du ikke det du ser, hører eller leser, så bytt side. Kjempe flott at det faktisk blir tatt tak i, og jeg er glad siden er oppe igjen, skriver en av hennes fans på hjemmesiden som kaller seg «Clüver».

Her kan du se en blid Tone i Kristiansand synge «Lovesong» og «Fever»: