Tonedøve Adelina sang for tusener

Varmet opp for Anna of the North og Sigrid.

Våre kjære programledere utsettes for mye rart under P3aksjonen. Fra tatovering og Beyoncé-makeover, navnebytte og sæddøping, til klovneskrekk og utfordring av mørkeredsel.

Lørdag måtte Adelina i ilden igjen. Denne gangen skulle hun fremføre Celine Dions klassiker «My Heart Will Go On» i Dødens Dal i Trondheim.

Foran et publikum på nesten 7000 mennesker, som ventet på Anna of The North og Sigrid, skulle Adelina, som ifølge seg selv er fullstendig tonedøv, til pers.

P3s lyttere sørget for at målet om 4.500.000 kroner ble samlet inn med god margin. 4.552.000 tikket inn, og det gjorde at Adelina gikk inn i utfordringen med positivt fortegn, selv om det var en skremmende tanke å skulle synge foran så mange mennesker.

– Folk har betalt masse for dette, og det gjør meg veldig glad, sa Adelina da målet ble nådd.

Adelina synger for tusenvis av mennesker i Dødens Dal under P3aksjonen. (Foto: Kim Erlandsen).

Publikum sang med

Med artistnavnet Tone Døvli entret Adelina scenen og tok publikumet i Dødens Dal med storm. Menneskene i salen holdt mobiltelefonene i været og sang med under hele «My Heart Will Go On», og Adelina gikk fra å være kjempenervøs til å storkose seg på scenen.

– Jeg skal «embrace» det å være tonedøv for resten av livet. Hvis det gir deg glede å synge, gjør det, utbrøt Adelina etter at hun hadde vært på scenen.

– Tusen takk til våre fantastiske lyttere som gir og gir, og som gjør det litt lettere å gjøre ting man er redd for.

Publikum sang med da Adelina opptrådte på scenen i Dødens Dal under P3aksjonen. (Foto: Kim Erlandsen).