Donkeyboy har ambitions

I 2005 var de Ukas Urørt, nå har Urørtbandet Donkeyboy tatt Norge med storm, og denne uka toppet de VG-lista. I sommer står de på scenen under Topp20-turneen.

I 2005 var de Ukas Urørt, nå har Urørtbandet Donkeyboy tatt Norge med storm, og denne uka toppet de VG-lista med singelen “Ambitions”. I sommer står de på scenen under Topp20-turneen.

– Det er helt sprøtt, men det har ikke virka så vanskelig siden det har gått så fort, forteller Cato Sundberg i Donkeyboy. At Urørt var starten og motivasjonen til det hele, er det ingen tvil om!

– Alle nye oppnåelser brukes for å få spillejobber, og slik krabber man seg videre oppover, gliser Sundberg. Fra Ukas Urørt, til spilletid på P3, via TV Drammen, og nå toppen av VG-lista.

– Det skal vi nok klare å få brukt i utlandet.

Siri Knudsen fra Kompani Knudsen på P3 er programleder for Topp20-showet, og hun gledet seg enormt til onsdagens show i Stavanger.

– Gleder meg veldig til å se Skambankt, som jo er på hjemmebane. Big Bang og Donkeyboy er også råbra, sistnevnte intervjuet jeg for en måneds tid siden da de fremdeles var relativt ukjente, og nå topper de hitlistene! Utrolig moro å få se gutta live, forteller en entusiastisk Siri Knudsen.

Her er noen av artistene du fra Bjergstedparken: Donkeyboy, Erik og Kriss, Paperboys, Jaa9 og Onkl P, Big Bang og Samsaya.

Siri Knudsen er programleder for kveldens Topp20-konsert, og gleder seg veldig! (Foto: Rashid Akrim)
Siri Knudsen er programleder for kveldens Topp20-konsert, og gleder seg veldig! (Foto: Rashid Akrim)

Se det spektakulære Topp20-showet fra Rådhusplassen i Oslo her.

Bilder fra Rådhusplassen 2009.

Få med deg konsertene i Trondheim og Bergen også! Om du ikke har anledning til å se showene, kan du høre konsertene live på P3.

15. juli på torget i Trondheim
29. juli på Festplassen i Bergen.