Tre drept under elektronika-konsert

Under en konsert med Steve Aoki skal tre personer ha blitt trampet ihjel.

Musikkprodusent og DJ Steve Aoki har opplevd stor suksess den siste tiden med platen Wonderland. Han har blant annet samarbeidet med artister som Lil Jon, LMFAO, Travis Barker og will.i.am fra The Black Eyed Peas.

LES: Verdens best betalte DJ-er

Under en halloween-konsert i Madrid gikk det derimot fryktelig galt. Tre personer skal ha blitt trampet i hjel, og to måtte fraktes til sykehus på grunn av alvorlige skader. Ifølge Spin mente ambulansepersonalet at skadene tydet på at de hadde falt og deretter blitt trampet på.

Under etterforskning

Politiet har ikke kommet med en uttalelse om hva som skal være årsaken til dødsfallene. Noen mener at det var altfor mange personer inne i lokalet, mens en talsmann for arrangørene har sagt at alle billettene ikke var utsolgt engang.

Andre konsertgjengere hevder en bluss ble avfyrt under konserten, noe som førte til full panikk blant publikum. Hendelsen skal ikke ha funnet sted på selve dansegolvet, men lengre unna ved en av utgangene.

Det føltes som å være i en stor trakt av mennesker. Alle prøvde å komme seg ut, men bare en av utgangene i nærheten var åpne. Mennesker spydde og besvimte rundt meg, uttalte en tilskuer til den spanske avisen El Pais.

Steve Aoki & Laidback Luke ft. Lil Jon – Turbulence

Uoversiktlig

Selv om det oppstod kaos i en av utgangene, skal ikke dette ha vært tilfellet for hele arenaen. Mange tilskuere fikk beskjed om å gå rolig ut, og har først i ettertid fått vite hva som pågikk. Steve Aoki har nå valgt å avlyse en konsert i Spania av respekt for ofrene og deres nærmeste.

Jeg ble helt knust da jeg hørte at tre personer hadde dødd under en av mine konserter. Dersom jeg hadde visst at det var noe galt, så ville jeg ha sluttet å spille øyeblikkelig. Sikkerheten til fansen er svært viktig for meg, uttalte Steve Aoki til MTV.

Steve Aoki – Emergency ft Lil Jon & Chiddy Bang