Bli med i Trekant?

Meld deg på en ny sesong med Trekant på NRK3.
Les også: Større pågang enn i fjor

Høsten 2010 ble hele Norge kjent med Marie, Thomas og Pia, som sammen skulle utforske den seksuelle verden. Programmet ga seerrekord på NRK3, og sørget for travle dager hos informasjonsavdelingen til NRK, som mottok flere tusen klager på telefon.

Se: Hele sesong 1 av Trekant

Marie Kinge er en av programlederne i Trekant på NRK3. (Foto: NRK)
Marie måtte på audition hos NRK for å bli med i Trekant. (Foto: NRK)

Absurd

I tillegg til programets to Gullruten-nominasjoner for årets nyskapning og beste reality, har også Marie Kinge fått en egen nominasjon. Hun kan vinne pris i kategorien årets deltaker, og synes det er gøy at suksessen nå skal videreføres.

– Det føles jo litt rart å bli erstattet, men jeg tror dette blir noe helt nytt, sier Marie. Vi blir jo “originalene”, og så er det kjempespennende at det skal lages en ny sesong.

For tiden studerer hun i Danmark, og bekymrer seg kun for kjolevalget før Gullrute-prisutdelingen 13. mai.

– Det er absurd å tenke tilbake på programmet, det ble jo så sykt stort! Opppstyret i media var litt slitsomt, jeg synes det var drøyt og unødvendig, men har aldri angret på at jeg meldte meg på.

Les: Krever reaksjoner mot Trekant

Tv-sjefen i NRK P3 Ung, Håkon Moslet, sier at magefølelsen på å lage en ny sesong hele tiden har vært god.

– Vi ser at det er massevis av temaer å utforske. Og når vi vet at sex er en del av ung virkelighet, og dermed er et viktig tema for NRK å fokusere på, så var det til slutt ingen tvil, sier Moslet om den andre sesongen av Trekant.

Pia Dailey Christoffersen er den eldste blant programlederne. Foto: NRK)
Pia på vellykka audition hos NRK. Foto: NRK)

Bein i nesa

– Jeg savner det, og synes det er gøy å tenke på alt vi gjorde, forteller Pia Dailey Christoffersen om innspillingen hun var med på i fjor sommer.

Hun roser det gode vennskapet hun fikk med de andre programlederne, og tror de nye deltagerne får en erfaring de aldri kommer til å glemme.

– Hvis du skal være med i Trekant, må du ha litt bein i nesa, du kan ikke bare bli med for å komme på tv, mener hun.

Også Thomas Albertsen Dahlen regner med at mange søker fordi serien ble så populær, men advarer de som kun er interessert i kjendiseriet.

– De som lager serien kommer til å plukke ut jordnære folk som vil oppleve noe nytt. Hvis jeg skal gi søkerne noe tips, må det bli å være seg selv gjennom hele prosessen.

Thomas fikk mye oppmerksomhet både før og etter serien gikk på NRK3, her fra episoden om sjekking. (Foto: NRK)

De tre programlederne var alle single da opptakene ble gjort, noe også årets programledere må være. Etter serien fikk både Pia og Marie seg kjærester, og hos publikum var det stor interesse for hvordan det gikk på kjærestefronten til Thomas.

– Jeg tror folk fremdeles lurer på om du har fått deg kjæreste?

– Det lurer de vel på. Jeg er singel, og klarer meg fint, forsikrer Thomas.

Se: Bloopers fra Trekant

Fikk du lyst til å være med i programmet etter å ha sett Trekant i høst?

Redaksjonen leter etter deg som er mellom 18-25, både gutter og jenter som ikke har kjæreste. Legning? Det bestemmer du selv! Fra august til oktober får du bo i kollektiv med de andre programlederne i Oslo, og sammen skal dere utforske og oppdage helt nye sider ved dere selv og seksualiteten. Søknadsfrist: 22. mai kl 23:59

OBS: Søknadsfristen er over.