Tuva og Ronny fikk makeover

… Og det nye parbildet er episk.

– Jeg har aldri vært så lykkelig i hele mitt liv!

Niklas holdt på å dø av latter da Ronny og Tuva ble «gothere» på søndagen under P3aksjonen. Etter fjorårets aksjon da Tuva fikk permanent og Ronny fikk extensions trodde paret at vi var ferdig med å tulle med utseendet deres, men der tok de feil! De skulle nemlig få en goth makeover.

150.000 kroner måtte samles inn på en og en halv time for at målet på 3.850.000 kroner skulle nås. Det er utrolig mye penger på en søndags formiddag, men tanken på Ronny og Tuva med svart hår og goth-klær fikk det til å klikke for P3 sine fantastiske lyttere. Vi endte opp på utrolige 4.080.157 innsamlede kroner da klokka var 12.00.

– Jeg følte meg hundre prosent sikker på at håret, det kom det ikke til å skje noe med i år, sa Tuva før hun skulle i frisørstolen. Da hun var ferdig, var hun nesten ugjenkjennelig.

Svart hår, full goth-sminke og klær i rett stilen. Ronny fikk farget både hår og skjegg svart, fikk på seg en falsk leppepiercing og en snasen skinnfrakk.

Begynte nesten å gråte

Det ble mildt sagt god stemning i studio da gothparet kom tilbake fra frisørsalongen. Niklas holdt på å stryke med av latter, og klarte nesten ikke å snakke.

– Jeg er så glad at jeg nesten gråter. Jeg begynte, helt oppriktig nesten å gråte, fikk han hikstet frem.

Ronny var ikke like lykkelig som Niklas, og heller ikke så begeistret for sitt nye utseende.

– Dette er som en evig lang kostymefest, og jeg liker jo ikke kostymefest.

Tuva lot seg på sin side imponere over alt arbeidet som ligger bak en slik stil, men følte at den ikke var helt henne.

– Det er beintøft å skille seg ut på denne måten, og jeg er helt ærlig imponert over folk som har denne stilen, men dette er nok ikke for meg.

Kjære Tuva – du ser helt smashing ut!

Niklas holdt på å dø av latter da Ronny og Tuva fikk makeover under P3aksjonen 2017. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3).