TV-suksess med Urørtmusikk

Mens du venter på ny sesong av Himmelblå og Urørtmusikk i beste sendetid, kan du friske opp hukommelsen fra høstens episoder her.

Miss Harmonica
Miss Harmonica representerte Urørt i episode 8, med låta «Princess». (Foto: Miss Harmonica/Urørt)

Siden september har Urørtmusikk satt preg på søndagene til NRK1. Den store dramasatsingen Himmelblå har trukket i gjennomsnitt 974 000 seere hver søndag i to måneder, og P3 har oppdatert deg på musikken hver uke. Nå har serien tatt høstferie, og mens du venter på sesongstart etter nyttår, kan du friske opp hukommelsen her.

Episode 1 & 2, Episode 3, Episode 4, Episode 5, Episode 6, Episode 7, Episode 8

Fornøyd

Urørts musikkprodusent, Henning Severud, er svært fornøyd med at musikken har fått et større publikum.

– Det har vært utrolig kult å oppleve at musikk vi jobber med å få ut til folk, men gjerne føler man er en av få som kjenner til, plutselig dukker opp i tv-ruten.

– For oss som jobber med Urørt er jo musikken velkjent, så det har vært artig å se hvordan den har passet inn serien og omgivelsene. Jeg synes Urørtmusikken har tilført serien og handlingen en slags annerledes nerve.

Etter nyttår venter 8 nye episoder fulle av Urørtmusikk, og allerede til helgen starter Urørt sitt neste samarbeidsprosjekt med NRK TV i form av en konkurranse på Urørt. Følg med!