Twilight-kjekkas i Norge!

Premiere på The Twilight Saga: Eclipse, natt til onsdag.

NB: Filmpolitiet anmelder: Twilight er tilbake

Alex Meraz fra Twilight. (Foto: Tuva Dyrnes, Nrk P3)

Den tredje filmen i rekken om den dødlige Bella, vampyren Edvard og varulven Jakob har verdenspremiere 30.juni. I Norge vil det si i det tirsdag blir onsdag, kl. 00.05, på Akershus Festning. I den anledning er hele skuespillertroppen sendt ut på promoturné, og i Norge er vi så heldige at vi fikk varulv nr. 2 på besøk!

NB: Filmpolitiet anmelder: Twilight er tilbake

Spørsmål fra P3 Morgens lyttere

Alex Meraz spiller Paul og er en del av den heite varulvflokken til Jakob. Han huskes kanskje best som den mest tempramentsfulle av shape shifterne.

Kjekkasen fra Mesa, Arizona stilte til intervju på Ekebergrestauranten. Ronny og Yngve fra P3 Morgen var tilstede med spørsmål fra lytterne, og Yngve gjorde sitt faste sommerintervju.

Meraz tilstod blant annet at han lukeparkerer ved å stange i støtfangerne på de andre bilene.

– That’s what bumpers are for, right?

Videre kommer kjekkasen inn på både snurrebarter, mykporno og at det er vanskelig å se digg ut når det regner og er iskladt.

Les også: – Jeg tror på det indre dyret vårt

Popsalongen delte ut billetter

Premieren på Akerhus festning har vært utsolgt lenge, og derfor var det ekstra gøy at Popsalongen kunne glede en hardbarka fan med to billetter, og sjansen til å se Alex Meraz på nært hold.

Alex Meraz stilte selv spørsmålet som skulle besvares for å vinne bllettene i Popsalongen; Hva heter den eneste kvinnelige karakteren i Varulvflokken?

Svaret var selvsagt Leah, og to lykkelige jenter tar turen til premieren i kveld.

Se bilder fra premieren i USA.

SE: Alex Meraz kan danse!