Ukas beste videoer

Sleng deg i godstolen og unn deg litt YouTube-basert kvalitetstid med disse deilige musikkvideoene.

Det skjer mye rart på internett for tida. Her er noe av det beste som har hendt på musikkvideofronten den siste uka.

OK Go – «The One Moment»

OK Go tar konseptet detaljplanlegging til et helt nytt nivå. Videoen er spilt inn på 4.2 sekunder, men tok nok hakket lengre tid å rigge til.

Store P – «Vi Esje Herfra»

Du store alpakka! Eller er det lamaer? Det er iallfall usedvanlig store mengder av de eksotiske klovdyrene i «Vi esje herfra». Spe på med litt verdensrom, og vips, så har du en av årets beste norske musikkvideoer.

Charlotte Dos Santos – «Watching You»

Norskbrasilianske, New York-baserte Charlotte dos Santos klinker til med en video i sterk 70-tallskoloritt. Omgivelsene er ganske nøyaktig like deilige som den Fred Fades-produserte låta.

Tegan And Sara – «Dying To Know»

Vi skal videre til 80-tallet, dere. Pasteller, bølgende vann, raske biler og deilige damer. De er riktignok laget av tovet ull, disse damene, men det får gå greit for denne gang.

Melanie Martinez – «Mrs. Potato Head»

Budskapet om at du er fin nok som du er, kan gjerne gjentas noen ganger. Men det er sjeldent det har blitt fremført på en såpass gjennomført ekkel måte som dette. Spoiler: Det blir litt blod og graps, for å si det sånn.

She & Him – «Winter Wonderland»

Du slipper ikke helt unna jula her heller. Vi følger tre mopser gjennom høytiden (og utallige kostymeskift). Det er litt uklart hva de egentlig driver med, men de er fryktelig rare og søte mens de holder på.