Urørt er oppgradert! Her er det du må vite.

Raskere, bedre, penere. Velkommen til den nye Urørt-siden!

Urørt har fått en oppgradering, både i design og tjenester. Den gamle versjonen fungerte rett og slett ikke så bra, så vi laget en ny.

Nye Urørt ble lansert 18. juni og er raskere og mer stabil. Hurra!

Forsiden ser slik ut:

For deg som er Urørt-artist har dette forhåpentligvis vært en problemfri overgang, og du trenger ikke gjøre noe. Noen funksjoner er borte, som opplasting av video og store bildegallerier, men vi tror enklere og ryddigere artistsider er veien å gå for Urørt.

Kan dukke opp bugs

Den nye Urørt-siden er mindre kompleks rent teknisk, og det betyr at vi raskere kan legge til tjenester folk ønsker seg.

Overføring av innhold fra gamle til nye Urørt skal ha gått automatisk, og vi har en gjeng klar til å fikse eventuelle problemer som oppstår.

Alt er laget fra bunnen av, så det kan selvfølgelig være feil eller problemer vi ikke har tenkt på.

I så fall må du finne frem krukka med tålmodighet og smøre deg inn med den. Men vi krysser fingra for en perfekt overgang for alle! Kontakt oss på urort@nrk.no dersom du får problemer, så skal vi forsøke å hjelpe deg så raskt vi klarer.

Lettere å vise frem gullet

Den nye Urørt-siden løfter frem redaksjonens favoritter tydeligere enn før, så det vil bli enda mer stas å bli anbefalt fremover.

Som før hører vi på alle låter som lastes opp, og vi spiller det beste på radio.

Vi fortsetter å kåre Månedens Urørt, som løftes frem på radio og internett.

Vi håper du både artister og Urørt-lyttere blir fornøyd med nye Urørt!