nrk.no

«Urørt» & StudioP3 på by:Larm

Til uken blir Oslo sine musikkscener tatt over av helt ferske artister og band, som får vise seg frem for både musikkbransjen og publikum under storbyfestivalen by:Larm.

En tradisjonsrik festival, som tar temperaturen på norsk musikkundergrunn og løfter frem det som kanskje blir det neste du vil ha i spillelisten din. Både vi i «Urørt» og StudioP3 blir så klart å se på by:Larm!

«Urørtscene» på fredag

by:Larm er kanskje den viktigste festivalen for norske artister i startgropa av karrieren, og i år er den 15. – 17. september i hovedstaden. I år som i fjor er så klart «Urørt» på plass for å vise deg noen av artistene vi har størst tro på fremover. Fredag under by:Larm er det bare å snu nesen mot Revolver i Oslo, hvor årets Urørtscenen befinner seg.

Fredag
20:00 – A Million Pineapples
21:00 – Han Herman
22:00 – Yndling
23:00 – Stefanos
00:00 – Gæste Gutter

Les mer om artistene og programmet på by:Larm her.


BYLARM I FJOR: Whammyboy spilte for fullt hus på Urørtscenen under fjorårets by:Larm. Foto: Håvard Sandvik

StudioP3 x Urørt

Fredag 16. september inviterer vi til livesending med Arian, Nate og Nina midt i Oslo! Vi flytter studio til bakgården til Revolver for å lage radiosending med livemusikk og god stemning. Kom innom og nyt en del av by:Larm-festivalen sammen med oss – arrangementet er gratis med begrensede plasser, og ingen aldersgrense!

Livesendingen er 15:00 – 18:00, og her får du sett artistene Hedda Mae, Yndling og Aiba. Velkommen!

Siste fra P3.no: