Dette skjer på Urørt-scenen på Trondheim Calling

P3 inntar Trondheim Calling med noen utvalgte live-favoritter fra Urørt-universet!

Hva er bedre enn å feire Urørts 20 års-jubileum og Trondheim Callings 10-årsjubileum med masse ny, norsk musikk?! Ingen verdens ting, som vi kommer på i alle fall. Årets muligens kaldeste festival går av stabelen i Trondheim torsdag 30. januar og Urørt viser frem sine favoritter torsdag og fredag kveld på Byscenen Annekset!

Varm opp til festival med spillelista vår og sjekk ut hvem som spiller når:

Torsdag 30.januar

Soft Punch (20:30)

Bandet krydrer lydbildet sitt med elektroniske effekter og smittende synth-melodier, og leverer samtidig fengende pop-låter i deres helt egne musikkunivers.

Wingdings (21:30)

Tilbakelent og sommerlig musikk. Gitar-riff som setter seg og en svært fengende melodi. Wingdings er en trio med en sound bestående av Jennys lokkende vokaler og røffe bassing, Teodors tordnende tromme-grooves, og Eiriks quirky spill og altoppslukende gitar-sound. Dette er soundtracket for å rusle alene inn i solnedgangen.

Oak Ay (22:45)

Den spennende duoen fra Trondheim lager atmosfærisk klubbmusikk og har nå tatt sitt rykende ferske studio-prosjekt ut på scenen. De beskriver selv musikken sin som dyster, dansbar, ekstatisk og melankolsk. Dette er musikk du kan danse til utover nattetimene.

Fredag 31.januar

Mia Berg (20:30)

Detaljrik og levende popmusikk som strekker seg fra en klassisk singer/songwriter-sound til det ny-soul-inspirerte. Tekstene skildrer livet i all sin enkelhet – og vanskelighet. På scenen imponerer Mia Berg med en stødig og varm vokal.

KAMARA (21:45)

Den energiske artisten var en av fjorårets finalister til å bli Årets Urørt med låten «Don’t call my name. Smittende energi og melodiøse refreng leveres når artisten fra Bergen entrer scenen, det er umulig å ikke bli revet med under en Kamara-konsert.

Lazy Queen (23:00)

I smeltepunktet mellom noiserock, grunge og punkrock finner du Oslo-bandet Lazy Queen. Energisk og skranglete for alle og enhver, spesielt for de som liker smittende gitarriff og refreng.