– Vær deg selv

Se Christine synge duett med Veronica Maggio, Carnival Kids covre Katy Perry på aggressivt vis og John Martin spille sin første singel her.

Veronica Maggios «Stopp» har en spesiell plass i hjertet til P3s egen Christine Dancke. Hun har selv spilt inn en coverversjon av låta sammen med Nam  Phoung Nguyen fra Fjorden Baby!, og da den svenske popstjernen besøkte Christines sending fra by:Larm torsdag, gjentok historien seg. Da fikk nemlig programlederen med seg Veronica Maggios selv på å synge låta.

Se alt fra by:Larm her.

Programlederen innrømmet at hun var nervøs i forkant av opptredenen, men fikk et velment råd av den erfarne popstjernen.

– Vær deg selv, sa Veronica Maggio før låta startet.

Se resultatet i toppen av videoen.

Onsdag besøkte Lemaitre, Onkl P og de fjerne slektningene og Christopher Christine – se video her. 

Når Katy Perry møter Converge

Veronica Maggio var ikke den eneste gjesten hos Christine torsdag. Også Urørtfinalistene i Carnival Kids var innom teltet på Youngstorget i Oslo. Én av betingelsene for artister som besøker Christine, er å covre en aktuell P3-låt. Det er sporty nok i seg selv, men Carnival Kids fikk med en ekstra utfordring på kjøpet da de lot lytterne velge hvilken låt de skulle gjøre sin versjon. Bandet fikk riktignok fire alternativer fra Christines lyttere og redaksjon, men følte at valget var opplagt.

– De andre forslagene var låter på norsk, og det er ikke aktuelt når vi har to briter i bandet, forklarte vokalist Eric Molumby under besøket.

Dermed gikk det harde firkløveret for å covre Katy Perry og «Dark Horse» – dog i en ganske annen versjon enn originalen. Under sitt besøk hos Christine på by:Larm blandet de nemlig inn den relativt mye hardere Converge-låta med samme navn inn i listepopsuksessen til Katy Perry. Resultatet ble entusiastisk mottatt av publikum og lyttere, til tross for at Juicy J sitt vers ble utelatt.

– Det kan godt hende den får plass i setlista vår, sa bandet da oppdraget var overstått.

Se video av coveren her:

Carnival Kids spilte også «What to do when awake within a dream», som var låta de stilte i Urørtfinalen med.

Se video her:

Stemmen fra Swedish House Mafia

Torsdag besøkte også svenske John Martin, for de fleste best kjent som stemmen på Swedish House Mafias «Don’t you worry child» og Tinie Tempahs «Children of the sun», det provisoriske radiostudioet.

– Det er noe helt annet å spille for 50.000 med Swedish House Mafia, enn å spille her foran femti stykker – men jeg liker begge deler, sa han.

Han innrømmer at han har fått smak for de store arenaene, og håper å ta sin egen karriere dit. Han har ennå ikke sluppet sin første singel, men spilte en akustisk versjon av den hos Christine.

Se «Anywhere for you» her: