Velkommen til nye P3.no

Vi håper du liker det!

Velkommen til den nye nettsida vår!

Ser det litt nytt og skummelt ut? Neida, vi har bare gjort p3.no enda litt finere og mer tilgjengelig, slik at du kan oppdatere deg på det nyeste innen musikk, film, spill, og ung virkelighet akkurat hvor du vil.

Her er noe av det du ser på nye P3.no:

– En nettside som fungere like bra på mobil og nettbrett, som på PCen din.

– Ny nettradio som fungerer på alle operativsystemer (også IOS). Komplett med spillelister, pop-out-funksjon, og informasjon om hvilket radioprogram som sendes og musikken de spiller. Du kan fortsatt høre på de ulike kanalene til NRS, Pyro, mp3, Radioresepsjonen, og Urørt.

– Fargekoding av innholdet på forsida. Saker fra Filmpolitiet er blå, mens musikkstoffet er rødt.

– Samling av musikkstoff og filmstoff i egne “bokser”

– Ny og luftig layout på artiklene med fokus på store fine bilder og masse snacks til dere lesere

Nye nettvaner

Nettsjef i P3.no, Roy Strømses forteller at endringen av folks nettvaner var den viktigste grunnen til å gi P3.no en oppussing.

– Nettvanene våre har endret seg dramatisk på veldig kort tid. Mobiltelefonen er i ferd med å bli folks viktigste internettkilde. Derfor har hovedmålet vårt vært å lage en nettside som gir en like bra, eller bedre, opplevelse på mobiltelefon og nettbrett, som på en tradisjonell PC. De nye sidene funker på alle slags dingser og skjermstørrelser, og det ser i tillegg fett ut.

I tillegg til det nye systemet som gjør at nettsida endrer seg etter størrelsen på skjermen du har foran deg, har også nettsida fått en estetisk oppussing.

– Vi gjort en hel rekke visuelle og innholdsmessige forbedringer. Vi har latt oss inspirere av det trykte, glossy magasinformatet for å gjøre leseopplevelsen mer spennende.

Flere nyheter

I tillegg til endringene som har blitt gjort på sida, vil det også komme flere nyheter på P3.no. Her er noe av det nye som kommer utover høsten:

– Nytt musikkmagasin

– En større humorsatsing

– Nye versjoner av Filmpolitiet, radiosidene og spillelistetjenesten.

Vi er veldig spente på hva dere synes om den nye nettsida vår!
Gi oss tilbakemelding her i kommentarfeltet eller på mail til p3@nrk.no