– Vil være den kule læreren

150 skoler har nå meldt seg på SkoleSessions med Madcon og Karpe Diem. Konkurransen blir hard, og begrunnelsene er kreative…

150 skoler har nå meldt seg på SkoleSessions med Madcon og Karpe Diem. Konkurransen blir hard, og begrunnelsene er kreative…

12. februar pakker Madcon og Karpe Diem (skole)sekken og setter kursen mot en eller annen skole i vårt langstrakte land.

Alle skoler som ønsker det kan delta i konkurransen om å få to av norges beste hiphop-acts på besøk.

Meld på din skole her!

Strømmen av henvendelser har vært enorm siden konkurransen åpnet mandag. Begrunnelsene til hvorfor Madcon og Karpe skal besøke de forskjellige skolene, er mange og kreative. Og de kommer fra både lærere og elever..

“Alle vet hvor KULT det er å ha vikar på skolen! Klassen min har hatt vikar siden før jul. Skikkelig kult for alle utenom meg! Siden jeg er læreren som snart skal begynne på jobb igjen, og prøve å nå opp til den kule vikaren. Dere kan hjelpe meg til å få tilbake status som den kuleste læreren på hele skolen om dere fikser denne konserten for meg…”

“Tanks er en stillferdig, harmonisk og særdeles liten sentrumsskole midt i Bergen by, og populær blandt intellektuelle samfunnsengasjerte ungdommer. Desverre kan en allmenn videregående skole som Tanks kreve mye tid av disse strebende elevene, og deres indre danseløve blir holdt i bånd enn så lenge. Men en tanksianer vet å slå seg løs! Så snart Tshawes dansefot trår løs på vår skoles akk så skeve gulv, og Madcons berikende låter og Karpe Diems imponerende fete beats ringer i våre ører, kan vi kaste de tunge bøkene av våre rygger og hoppe i taket gjennom hele konserten..eller så lenge skolen holder.”

“Bømlo Videregående skole har alltid vært kjent for sine “torgtimer” i skolens “aula”. Her har det vært mye moro, sang og musikk. De senere årene har de samme sangene blitt sunget, og det er kun lærerkoret som synger. Et mindretal av elevene åpner i det hele tatt munnen. dette ville i så fall være for å gjespe… Lærernes favoritt er “Dar kjem dampen” av Rangvald Hammer. En sang fra 1950- 1960 tallet!! OK for elevene EN gang, men ikke hver torgtime!! Lærerstaben på vår skole har en gjennomsnittsalder på ca 50 år. Med en hånd kan man telle antall lærere under 50… Nesten! Skolen er ny og moderne, men lærerenes musikk står ikke mye i stil med elevenes. Madcom og Karpe Diem bør dermed komme nettopp til vår skole på Bømlo, slik at vi kan vise vår “gamle”, men ellers dyktige lærerstab, hvilken musikk ungdommene hører på! Samtidig ville skolehverdagen få ett ekstra løft, etter at nåtidens musikk fortsatt vil klinge i skolens vegger helt frem til etter eksamen!”

“Eg tykjer at dei skal ta turen innom vår skule fordi me får lite besøk frå noregs kjendisliv her på øya Stord. Me har ei musikkline som sårt treng besøk frå kjende og gode artistar som kan vera gode førebilete for oss som framtidige artistar.”

“Fordi skolen vår skal snart rives og det hadde vert gøy om det hadde skjedd noe gøy før den skal rives . Og bestevenninen min han snart bursdag og jeg synest hun fortjener noe så gøy som dette på bursdagen sin , fordi hun er en veldig god venn .Og jeg er veldig glad i hun <3”

“Jeg syns min skole bør vinne fordi det er mange MadCon og Karpe Diem fans der som digger dem mer enn noen andre. Jeg selv har MadCons nyeste plate. DRITBRA sanger. Nesten alle i klassen min hører på MadCon og Karpe Diem. Skolen min har vært fan av MadCon sida vi hørte sangen Beggin. Karpe Diem slo veldig godt ann med den nye platen, fire vegger. Vi ville ha satt stor pris på å få besøk av våre største idoler på vår egen skole. Det er INGEN annen skole som ønsker å få besøk av MadCon og Karpe Diem mer enn Moen Skole. Dritkult hvis dere plukker vår skole ut. Karpe Diem og MadCon rocker(Da snakker jeg selvsagt for alle på skolen) PS: MadCon skulle ha vunnet årets spellemann pris!!!!!”