Videopremiere: Sisi feat. Zawadi

Sjekk ut den ferske musikkvideoen til soulflørtende «Don’t wanna go home»!

Ved Oslo Tinghus, mer presist konsertpuben Herr Nilsen, ble musikkvideoen til Sisi og Zawadi-samarbeidet utformet. Det lekne sporet «Don’t wanna go home», som leker med en nostalgisk soulsound, har blitt visualisert i svart/hvitt av regissør Patrick Oldenborg i samarbeid med Zawadi.

Helt til lyset slås på

I videoen ser vi hovedpersonene Sisi og Zawadi ulastelig antrukket, henslengt over baren med umettelig appetitt for edle dråper.

– Det finnes to typer folk. De som innser sine egne begrensninger og pakker snippsekken og kjøper seg en kebab i 02-tiden og drar hjem fra byen og legger seg. Også har du sånne som meg. Som koser meg så fælt ute med venner og kjente at jeg aldri vil hjem. Låta handler vel strengt tatt litt om min evigvarende lakenskrekk og hvor utrolig kos jeg synes det er å klamre meg til en bardisken helt til lyset slås på, svarer Sisi ganske ærlig til P3 Musikk i mailutveksling.

– Når jeg har det moro blir jeg udødelig og vil aldri hjem! Men det kommer jo alltid til det punktet hvor man faktisk må innse at slaget er tapt og da er det jo bare å ta halen mellom beina og rusle hjemover, fortsetter hun.

Sisi og Zawadi ved bardisken i "Don't wanna go home"-videoen. (Skjermdump, Youtube)
Sisi og Zawadi ved bardisken i «Don’t wanna go home»-videoen. (Skjermdump, Youtube)

Sisi-debutalbum etter nyttår

Zawadi forklarer at han og Oldenborg har en forkjærlighet for film noir og at estetikken dermed passet fint i låten.

– Låta har en veldig retro sound og det var derfor naturlig og tenke en eldre estetikk på videoen også. Det var morsomt å prøve seg på noe annerledes enn det man vanligvis ser i musikkvideoer, sier han og får støtte av Sisi som mener at videoen er «dritsexy og stilig».

Etter nyåret, rundt februar/mars, kan vi vente oss mer musikk fra Sisi. Debutalbumet har blitt kontinuerlig jobbet med i hele 2013. Imens kan du kose deg med musikkvideoen til «Don’t wanna go home», som du kan se øverst i saken.