Videopremiere: Skaterboy Rico & Imsito

– Uansett hvor mye kjærlighet som er tilstede, så vil man alltid finne ondskap, sier r&b-duoen. Se den ferske «Mars»-videoen her.

Marie Komissar hadde i forrige uke radiopremiere på singelen «Mars», produsert av Harald Hjermann Sørebø aka SexySnake som har levert produksjoner til blant annet Store P og A-Laget.

Nå har vi fått tak i den snasne one-take-visualiseringen av Skaterboy Rico & Imsito-kuttet – se videoen øverst i saken.

– Planet fylt med hat

Karene opererer i r&b-universet, og «Mars» handler om å møte en kvinne som er «utenomjordisk perfekt». Men det går beklageligvis ikke så bra til slutt, men Skaterboy Rico & Imsito forteller at videoen er åpen for tolkning.

Fatale følger i "Mars"-videoen. Skjermdump, YouTube
Fatale følger i «Mars»-videoen. Skjermdump, YouTube

Hva er tanken med låten?

– Tanken bak videoen er at uansett hvor mye kjærlighet som er tilstede, så vil man alltid finne ondskap i det. Videoen er inspirert av teksten i låten, som handler om at man møter den perfekte kvinnen. Ingen kvinne så perfekt kan komme fra denne planeten fylt med hat, dermed sier vi at hun er fra Mars. Videoen i seg selv har mange metaforer, og kan tolkes på flere måter, forteller bergenserne.

– Storyen bak låten handler om at man møter en kvinne som er utenomjordisk perfekt, men på grunn av alt hat på jorden så blir kjærligheten ødelagt.

Vil lage musikk Norge ikke har hørt før

Planene fremover for duoen er å jobbe med så mye musikk som mulig, og lansere noen prosjekter etter hvert. Og for å presisere mer nøyaktig: – Vi vil lage nyskapende og wavy musikk Norge aldri har hørt før, frister karene.