Videopremiere: Snakka San & SVER

Fra en grå og dyster leilighet til fullt party med Snakka San & SVERs «Bom Bom Blam Blam Blam»: Se premieren her!

Foto: Promo
Singelcoveret for låta «Bom Bom Blam Blam Blam» Foto: Promo

Videoen er en reise tilbake til en av leilighetene som Snakka San & SVER bodde i for noen år tibake i Göteborg.

I videoen skildres livet deres på den tiden, med omtrent like mange festdeltakere som det de selv hadde i leiligheten da den tilhørte dem.

Folkhall

Snakka San & SVER spiller dansbar og catchy folkemusikk. «Bom Bom Blam Blam Blam» har også fått plass på P3s spillelister. Snakka San, eller Erik Hedeås, som han heter, og de fem folkemusikerne som utgjør SVER, har også tidligere vært lista på P3. Da var det låta «Bankman Gangster» som rulla og gikk på radioen på tampen av 2011.

Bandet selv skriver blant annet dette om videoen:

«I en trist, grå og surrealistisk tilstedeværelse sitter trøtte mennesker og savner sommerens sol og varme. Da fødes det et håp. Folkhall. En påminnelse om at festen aldri er langt borte. Forutsetningene for en fest finnes alltid i nærheten. De trenger ikke å være store. Alt man trenger er noen gode venner og bra musikk. Da kan selv den gråeste sjel lyse opp som en stjerne på den mørke vinternatten.»

– Heng med på festen. Dette tenner gnisten. Dit vi er på vei er alle velkommen. Dette er bare begynnelsen.

EP på fredag

Fredag slippes EP-en 100% Folkhall, som bidrar med hverdagsfilosofi om livets lyse og mørke sider, både på et personlig plan, og på et storsamfunn.

– Humor er like viktig som alvor, så «big up» til alle som tar sitt ansvar, siteres Snakka San på i pressemeldingen.

Se den splitter nye videoen her: