Videopremiere: Young Dreams

Singelen «Fog Of War» har blitt utstyrt med en vakker og forstyrrende video fra den prisvinnende regissøren Kristoffer Borgli. Se den her!

Vi gleder oss til bergensbandet Young Dreams’ albumdebut i februar 2013, men de gir oss heldigvis oppløftende smakebiter i mellomtiden. For øyeblikket er de på turné i Storbritannia, som oppvarmere for årets kanskje mest kritikerroste band, Tame Impala, og i neste uke kan de oppleves i Oslo og Bergen, sammen med Casiokids.

Bandets nye singel «Fog Of War» er i disse dager å høre på P3, og nå har Matias Tellez & co. utstyrt låten med en video regissert av Kristoffer Borgli, som de siste årene har utmerket seg som en våre mest profilerte og beste musikkvideoregissører. Borgli mottok nylig prisen for Skandinavias beste musikkvideo under Bergen Internasjonale Filmfestival for å ha visualisert Todd Terjes «Inspector Norse», og han har tidligere laget videoer for Donkeyboy, Serena-Maneesh og Casiokids – og Young Dreams.

I videoen til «Fog of War» har Kristoffer Borgli tatt sin særegne, dvelende og ladede estetikk til den franske landsbygda, der to ungdommer tar seg inn i et forlatt sommerhus. Stikkord: Fråtsing i barskapet, en spent armbrøst, en død hund i bassenget og en stemning som nærmest umerkelig veksler mellom skjønnhet og uhygge, lek og alvor, ikke ulikt ungdomstiden selv. Som vanlig nydelig fotografert og elegant gjennomført, det her. Nyt!

Young Dreams – «Fog Of War»:

http://youtu.be/ZUaS1_jPbkM