Videorama!

Hurra for fredag! Nyt helga med ferske musikkvideoer fra blant andre Ed Sheeran, Jennifer Lopez, Fall Out Boy ft. Elton John og Adelén.

Seinabo Sey – «Hard Time»

Popsoul-sangeren Seinabo Sey har fått folk til å både danse, skru opp lyden og nynne med til låta «Younger» – Spesielt etter produsentstjerneskuddet Kygo gjorde en remiks av den. Nå er dama med den store stemmen ute med ny låt og tilhørende video. Se den mystiske og fete videoen her.

 

Ed Sheeran – «Sing»

Den populære Pharrell-produserte popperlen «Sing» har endelig fått egen musikkvideo. Videoen er litt «old school» med sin bruk av en dukkefigur av Ed Sheeran som lever livet på byen ett eller annet sted, som minner om tidligere klassiske videoer fra artister som Eminem og Mr. Oizo.

 

Foster The People – Best Friend»

Det Hove-aktuelle bandet slapp albumet Supermodel i mars med låter som «Coming of Age», «Ask Yourself» og «Best Friend». Nå er videoen til sistnevnte klar, der en vakker dame stjeler utseendet fra andre vakre damer.

 

Lil B – «Hoop Life»

Ikke la deg lure av de 30 første sekundene, for dette er en musikkvideo! Lil B slipper mixtapen Hoop Life hvert øyeblikk og tittelsporet har nå fått denne videoen, som med det svært hjemmelagede preget, viser hans store lidenskap: basketball. Lil B er i tillegg til rappingen en svært dedikert basketspiller og jobber mot å få spille for et offisielt NBA-lag.

 

Wolf Alice – «Moaning Lisa Smile»

Det alternative rockebandet fra London, Wolf Alice, slapp EPen Creature Songs i slutten av mai og fra plata kommer den überflotte låta «Moaning Lisa Smile» som nå også har fått en aldri så liten kortfilm av en musikkvideo.

 

Adelén – «Olé»

Vår egen Adelén er med på årets VM-skive med den rytmebaserte og allsangklassikersamplede «Olé». Videoen er, selvfølgelig, spilt inn i Brasil og inneholder stemningfulle og hete biler, samt en svært vakker og dansende Adelén.

 

Fall Out Boy ft. Elton John – «Save Rock And Roll»

Poppunkerne i Fall Out Boy har teamet opp med selveste Elton John om denne hyllesten av en låt. Videoen er like pompøs som låta og går nesten over i det ironiske, men er likevel drøye seks minutter men bare blir slukt inn i.

 

Alex Clare – «War Rages On»

Alex Clare er en britisk artist i et sjangerland mellom alternative rock, electronica, soul og drum & bass. Låta «War Rages On» er en litt mer nedstrippet og organsisk drum and bass-låt med tydelig britisk preg. Den tilhørende videoen har utrolig fine bilder som rører ved en rekke følelser.

 

Jennifer Lopez – «First Love»

Jennifer Lopez har rukket å bli 45 år, men holder seg sykt bra. Det er denne videoen et godt bevis på, og Jenny har nok å vise frem. Se opp for mye hud!

 

Cut Ribbons – In the Rain»:

Det Wales-baserte bandet Cut Ribbons har gitt ut to singler per dags dato, og nå er den freshe låta «In the Rain» ute. Denne uka slapp de også musikkvideoen der en eldre mann ser ut til å bli forfulgt. Nyt.

 

Jason Derulo ft. Snoop Dogg – «Wiggle»

Jason Derulo følger opp hitten «Trumpets» med singelen «Wiggle» hvor han har han fått med seg hiphop-veteran Snoop Dogg. Videoen er fargerik og glossy og inneholder en fin dose lettkledde jenter – i kjent stil.

 

Sassy Kraimspri «Like a drug»

Punkbandet Sassy Kraimpri har medlemmer fra Australia, USA og Norge og er basert her til lands. Deres låt «Like a drug» har fått en hjemmelaget og enkel videofilm som passer ypperlig til låta!
[vimeo 96071349 w=500 h=281]

Like a Drug- Official Video from Sassy Kraimspri on Vimeo.