Vil du bli Årets Urørt?

Meld på ditt band innen 14. oktober.

At høsten ruller inn over oss med full kraft, er ikke bare negativt. Det betyr også at vi er i ferd med å runde av 2011 – og i Urørtsammenheng er dette ekstra spennende. At nok et år er over, betyr nemlig at nok et band skal få den gjeve tittelen Årets Urørt.

Dersom du vil være med i konkurransen, må låta di være lastet opp på Urørts nettsider innen 14. oktober.

Urørtfinalen 2012 går av stabelen 20. januar, og er både en feiring av all den bra musikken som dukket opp i urørtuniverset dette året, og en kikk inn i musikkframtida. Både vinnere og øvrige finalister har tradisjon for å markere seg betydelig etter å ha deltatt i konkurransen om å bli Årets Urørt. Tenk Kvelertak, Lars Vaular, Ida Maria – i år kan det være din tur.

Miksteip: Ukas Urørt så langt i år.

2011-vinner Honningbarna har hatt et intenst år etter at de vant Urørtfinalen – i tillegg til å fullføre videregående, har de både spilt eksplosive konserter land og strand rundt, og platedebutert.

Sjekk ut jubelbruset fra da Honningbarna ble annonserte som vinner:

Les: Honningbarna om Urørt-seieren.

Den kommende Urørtfinalen blir den 12. i rekken. Urørt er et av ny, norsk musikks viktigste utstillingsvindu, og artister som Lars Vaular, Kvelertak, 120 Days, Sissy Wish, Donkeyboy, John Olav Nilsen & Gjengen og Ida Maria har gjort suksess etter å ha blitt oppdaget nettopp her. Legger du ut musikken din hos Urørt, kan alle som vil høre den på nett eller på smartphonen sin, og veien til andre musikkblogger, radiospilling og deltagelse i Urørtfinalen er kort.

Les også: Prestisjetung pris til Urørt

Frist for å laste opp ditt bidrag til Urørtfinalen er 14. oktober.

Bildegalleri fra Urørtfinalen 2011: