Vil DU bli årets Urørt?

Da må du huske å laste opp låta di før 15. oktober!

Årets Urørt kåres den 21. januar 2011, og hvis du vil være en av de som går i fotsporene til Ida Maria eller Pink Robots i det kommende året, må du laste opp låtene dine straks.

Sjekk ut hjemmesidene til Urørt her!

Alt vurderes

All musikken som allerede er lastet opp på Urørt er selvfølgelig med i vurderingen.

– Vi hører jo på musikk gjennom hele året, og slik merker vi oss hva som kan være aktuellt til Urørtfinalen, men det kan jo hende at det kommer noe som er utrolig bra også på slutten av året, sier Mari Garås Monsson, programleder i Urørt.

For at Urørt skal rekke å høre alle årets bidrag i tide til Urørtfinalen i januar, må det settes en frist, og denne fristen er altså 15 oktober.

Hva er greia?

Urørt har i mange år løftet utallige artister ut fra øvingsrommene og ut til folket. På nettsidene til Urørt kan hvem som helst opprette en profil og legge ut sine låter. Absolutt all musikken blir lyttet på av Urørts medarbeidere, og blir vurdert for radiospilling.

I 2010 ble Pink Robots årets urørt. Se en oppsummering fra Urørtfinalen i Trondheim:

Veien til topps

Det er MANGE som har kommet seg langt på grunn av Urørt og noen av dem er Superfamily, 120 Days, Animal Alpha, Bellman, Donkeyboy, The School, Katzenjammer, Howl, Lars Vaular og John Olav Nilsen og gjengen.

Hvis du vil være medlem av denne fantastiske røra av store artister og band, må du laste opp dine sanger til Urørt, hvis du ikke allerede har gjort det.

Sjekk ut: 10 år med Urørt

Frist for å laste opp låter til den neste Urørtfinalen: 15. oktober 2010.
Urørtfinalen går av stabelen 21. januar 2011.