Dette er Gullbillett-finalistene

Konkurransen om en drømmedag på P3 Gull tilspisser seg.

Det er ikke lenge igjen til høstens store musikkfest P3 Gull. Kremen av norske artister skal lage en heidundranes fest i H3 Arena på Fornebu 29. november. Gabrielle, Highasakite, Team Me, Sondre Justad Marit Larsenog Susanne Sundfør skal spille.

Du har hatt muligheten til å vinne billetter til kalaset, og nå er fire finalister i konkurransen om den gjeve Gullbilletten kåret!

Gullbilletten sikrer vinneren og tre venner en drømmedag på P3 Gull, og inkluderer omvisning på H3 Arena, VIP-plasser blant artistene under showet der de får sin egen personlig raider, og ikke minst får de være med på P3 Gulls eksklusive etterfest med alle artistene. P3 spanderer selvfølgelig også reise og hotellopphold.

Line Holdal, Kristina Draganchuk, Stine Sjursen og Ervin Svendsen er de heldige finalistene som nå, sammen med sine respektive vennegjenger, skal konkurrere om seieren.

Les alt om P3 Gull her!

#P3Gullbilletten

For å delta i konkurransen har P3s lyttere lagt ut et bilde av seg og opptil tre venner på Instagram med #P3gullbilletten. Juryen har vektlagt blant annet kreativitet, karisma, utstråling og ikke minst smisk når de har valgt ut hvilke fire bilder som skulle gå videre til finalen.

Nå skal de fire vennegjengene utfordres gjennom uka for å bevise at akkurat deres venengjeng bør vinne. Den første utfordringen er: Ta et bilde med et eksotisk dyr. En finalist ryker ut hver dag til én vinner står igjen på fredag.

I fjor var det Andreas Imeland fra Søgne som stakk av med Gullbilletten. Han tok med seg kompisene Rikard Severinsen, Lars Erik Eikass og Vegard Tisland – se hvordan deres drømmedag ble her!

Her er bildene til de fire finalistene:

Bildene som lastes opp med #P3gullbilletten vil kunne bli brukt av P3 i redaksjonell sammenheng.