Vil du ha Kaizers i stua?

En av P3aksjonens heteste auksjonsobjekter er en intimkonsert med Kaizers Orchestra.

Auksjonen er avsluttet, og den heldige vinnerne fikk Kaizers-konsert for 200.000 kr.

P3aksjonen er snart i gang, og en av måtene man kan støtte årets aksjon på er ved å by på noen av de mange auksjonsobjektene som P3 lodder ut.

I fjor fikk en heldig kompisgjeng en uforglemmelig kveld med Kvelertak i en fjøs i Søndre Land. I år kan DU være den som stikker av med privatkonserten, denne gangen med Kaizers Orchestra!

By på auksjonen her!

Norges kanskje største rockeband de siste ti årene, og vinneren av P3s kåring av 2000-tallets beste norske låt, donerer bort en eksklusiv, intim og historisk konsert til årets aksjon. Bandet har aldri gjort en ”unplugged”-konsert før, men nå kommer de til deg for å gjøre det for første gang! Alt du må gjøre er å gi så mye du kan til veldedighet!

Les også: Øl, rock og kjærlighet

Vil kose seg i stua di

Jannove Ottesen i Kaizers gleder seg til å spille i akkurat DIN stue.

– Vi svarte umiddelbart ja da vi ble spurt om å gi bort en konsert til inntekt for TV-aksjonen og Norsk Folkehjelp. At vi kan til noe så bra ved å gjøre noe vi er glad i, er noe vi ikke kan si nei til. Vi har vært så opptatt i det siste og har ikke fått satt oss ned i egen stue, så vi får heller sette oss ned i noen andre sin sofa og gjøre en akustisk konsert. Det har vi aldri gjort før. Kanskje vi kan leie en film og spise popcorn etterpå?

Unik sjanse

Vil du ha besøk av Kaizers og samtidig hjelpe norsk folkehjelps viktige arbeid? Legg inn bud! Dette er en unik sjanse til å vinne en historisk konsert! Du leier film og popper popcorn, Kaizers Orchestra står for musikken!

Forbehold: Dette er et ikke-kommersielt bidrag til årets innsamlingsaksjon, og konserten kan følgelig ikke plasseres i en kommersiell ramme. Du kan med andre ord ikke ta betalt for billetter eller lignende. Spilletidspunkt avtales mellom auksjonsvinner og band.

Se Kaizers-godteri fra P3s arkiver her

Les Lydverkets anmeldelse av Violeta Violeta vol.1

Les Lydverkets konsertanmeldelse av Kaizers Orchestras konsert på Øya 2011

Sjekk ut: Sexys Topp 5 fra Kaizers Orchestra

Fra Øya 2011

VIDEO: Konsertopptak fra Øya 2011