Årets P3auksjoner

Gira på intimkonsert med Sondre Justad? Eller kan det friste å reise med Madcon på Coachella? Her finner du oversikten over alle årets P3 auksjoner.

Årets P3aksjon skal bidra til å ivareta noen av verdens største regnskogsområder i Peru, DR Kongo, Brasil og på øya Ny-Guinea.

Som en del av innsamlingsaksjonen skal vi auksjonere bort en drøss med deilige objekter og opplevelser, som nettopp DU kan by på når auksjonen åpner.

Oversikt over alle auksjonene finner du her.

En av disse auksjonsobjektene er en intimkonsert med den blomstrende artisten Sondre Justad, som mange sikkert kjenner etter å ha hørt cover-versjonen av Sam Smiths «Stay With Me» på ramsalt dialekt («Bli hos mæ»).

p3aksjonen

– Helst ikke Creedence!

justadprofil

Sondre Justad er kjent for lavmælte og ærlige låter, så det er ikke overraskende at han trives i intimkonsertformatet.

– Det beste med intimkonsert er å komme tettere på publikum. Jeg syns det er fint å innimmellom bli bedre kjent med de jeg spiller for. Det blir ofte mer personlig og konserten kan gå i uante retninger da, sier han.

Til publikum kan han røpe at han vil være åpen for ønsker. Det kan være nytt materiale, tidligere singler eller litt av begge deler. Han føyer dessuten til at vinneren av auksjonen også vil få servert historiene bak låtene underveis, i tillegg til å kunne stille spørsmål – her er det takhøyde.

– Men helst ikke be meg spille Creedence!

Har du en morsom fakta om regnskogen til leserne våre?

– Kanskje ikke så morsom, men en fakta om regnskogen som jeg ble ganske overrasket over selv, er hovedårsaken til at den forsvinner, som er kjøttproduksjon. Mellom 60 og 75 prosent av regnskogødeleggelsene i Brasil skyldes faktisk kjøttindustrien. De trenger store landområder til dyrene og til produksjon av dyrefôr. Enda en grunn til å spise litt mer grønt!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=5xYEZNAv45Y?rel=0&w=853&h=480]