Vil du spille på Slottsfjellfestivalen?

Har du lyst til å spille på årets Slottsfjell-festival? Meld deg på nå!

De siste årene har P3 Urørt vært sterkt til stede på Slottsfjell, der vi i samarbeid med festivalen har plukket ut band som får spille foran et festivalpublikum, ofte for første gang. Det eneste vilkåret er at du eller bandet ditt har en aktiv side på Urørt, der det ligger musikk (ikke coverlåter). Jo nyere låtene er, jo bedre!

Noen av de som spiller på årets festival er Bring Me the Horizon, Karpe Diem, Kvelertak, The 1975, Wiz Khalifa og Lars Vaular. Nå har du eller ditt band også muligheten til å stå på plakaten!

Årets Urørtvinner, Cezinando, spilte ifjor på Urørtscenen på Slottsfjell. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3
Årets Urørtvinner, Cezinando, spilte ifjor på Urørtscenen på Slottsfjell. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

– Slottsfjell samarbeider mer enn gjerne med P3 Urørt. Slik holder vi oversikt over hva som rører seg av ny, spennende musikk. Det er viktig for Slottsfjellfestivalen å støtte opp om de viktigste, mulige neste store bandene, popstjernene og beatmesterne mens de utvikler seg, sier bookingsjef Henning Krane. Han nevner Arif, Kaveh og Highasakite blant de mange som har gjort gode liveopptredener på Slottsfjells Urørtscene like før karrieren deres skjøt rakettfart.

– Med P3 Urørts uvurderlige talentspeiding i bunnen, er Urørtscenen på Slottsfjell ei gavepakke til deg som vil sjekke ut ny musikk, sier Krane.

Påmeldingsfristen er fredag 22. april.

Husk å les vilkårene nøye! De er bindende.

Vinnerne annonseres i Urørt-radiosendingen onsdag 2. mai.