Vil du synge med Tooji?

Tooji leter etter et kor til Topp 20-showet i Trondheim.

Bor du i Trondheim og har førstkommende onsdag ledig? Melodi Grand Prix-vinner Tooji reiser videre på Topp 20-turneen og er nå på jakt etter sangfugler til konserten i Trondheim.

Sånn så det ut da Oslo Soul Children var med Tooji på scenen på Rådhusplassen:

Trondheimskor

Tooji gjør den nye låten “If It Wasn’t For You” i Trondheim den 11. og i Bergen den 18. juli, og nå leter han etter et Trondheimskor som kan gjøre jobben Oslo Soul Children gjorde på Rådhusplassen i Oslo. Frister det å synge foran tusenvis av publikummere, henge med Tooji backstage og få være en del av landets aller største TV- og radioproduksjoner?

Alt du må gjøre er å sette av tid førstkommende onsdag fra klokken 16 til rundt klokken 20. Det er førstemann til mølla, uansett sceneerfaring og sangstemme. Når koret er fulltallig stenges påmeldingen.

Tooji på Rådhusplassen tidligere i sommer. (Foto: Erlend Lånke Solbu, NRK P3)

– Jeg gleder meg veldig til å komme til Trondheim og møte det nye koret mitt! Det tror jeg blir en super opplevelse, vi skal ha det gøy. Fellesskapet når man opptrer og synger sammen er som en stor kjærlighetserklæring, og sammen skal vi spre kjærlighet til publikum og alle som hører og ser på, sier Tooji.

Skriv en kort mail med navn og alder til marianne@synnesmusic.no og merk den med “Team Tooji Trondheim”. Blir du trukket ut, får du en mail om oppmøte og en plan for kvelden. Lykke til! Vi sees på Trondheim Torg i morgen ettermiddag.