Vil du være med på P3morgens julefrokost?

Meld deg på her!

Årets hyggeligste morgenstund har også etablert seg som en skikkelig førjulstradisjon. Det er snart tid for P3morgens julefrokost med Ronny Brede Aase, Silje Nordnes og Markus Neby i NRK sitt Store Studio.

Årets julefrokost med P3morgen er fredag 16. desember. Du er herved invitert!

Det blir tre timer med direktesendt kos, liveopptredener og kanskje noen festlige overraskelser. Allerede nå kan vi fortelle at dePresno kommer for å spille live!

Hva skal til for å få programlederne i julestemning?

Vi har alle våre greier som må være på plass for å gi oss julestemning, enten det er den rette lukta, den gode musikken eller de fine folka. Ronny mener det handler om å få fram den barnlige gleden.

Musikken, lysa, julekakene og feststemte juleøl som drikkes med gode venner, for eksempel. Og så er kjøreturen med venner hjem til vestlandet det som får fram den skikkelige kriblinga i kroppen.

– Dessuten har julefrokosten blitt en tradisjon jeg virkelig elsker. Det blir ikke jul uten! Å komme inn i julepynta studio og vite at man skal få oppleve nydelig livemusikk og masse tøys og tull – og at lytterne faktisk tar seg tid til å joine oss midt i julestria, det er vakkert, sier Ronny.

Det kan Silje skrive under på:

– Klementiner, lyslenker og folk jeg er glad i. Julefrokosten inneholder alt dette, og har jeg enda ikke fått julestemning, får jeg det i hvert fall her, sier hun.

Se Sondre Justads “Tett inntil mæ” fra P3morgens julefrokost i fjor. Den er faktisk så fin at den har blitt ei julelåt for Ronny etter dette:

Mens Ronny og Silje er mest opptatt av god mat, vakker pynt og fine folk, har Markus et helt spesielt album som setter ham i rette stemninga: Fourplay sitt “Snowbound”.

– Genuin funkjazz er ikke noe andre setter på for deg, så her må man ta grep sjøl. Når funkjazz-musikerne vil få deg i julestemning i tillegg til å føle funken, blir det en veldig intens opplevelse.

Utover det står Alf Prøysens “Snekker Andersen og Julenissen” på YouTube høyt på liste over hva Markus må ha med seg for at det skal bli jul.

– Så er det hverken funk eller jazz, men gud så koselig det er! Kakebaking med familie er også koselig, også er jeg en av de som liker å stå i kø og handle julegaver på kjøpesentre. På ordentlig! Gjerne med funkjazz på øret.

Påmeldingen er nå stengt

Påmeldingen til julefrokosten er nå stengt. Vi sender deg en e-post innen fredag 9. desember dersom du har fått billett til P3morgens julefrokost.