Vinn billetter til Muse

Det millionselgende bandet Muse tar i bruk flyvende objekter på sin forestående verdensturné. 12.juni spiller de i Oslo og du kan vinne billetter via P3!

Muse på den røde løperen. (Foto: NTB Scanpix / Ki Price, Invision/AP)
Muse på den røde løperen. (Foto: NTB Scanpix / Ki Price, Invision/AP)

De suksessrike britene i Muse legger ut på verdensturné i forbindelse med sitt siste album Drones – som i løpet av sin første salgsuke endte opp på førsteplassen på Billboard 200-lista.

Bandet, som er kjent for sine spektakulære liveshow, omtaler turneen som deres mest ambisiøse hittil. De har for eksempel planer om å fly droner over publikum.

– Vi bruker alltid moderne teknologi på konsertene våre. Droner er åpenbart en interessant ting å ha med i liveshowet, så det skal vi prøve på, uttalte vokalist Matt Bellamy til radiostasjonen Alt 98.7 i Los Angeles tidligere i år.

Pyrotungt rockeshow

12. juni spiller Muse i Telenor Arena i Oslo. P3s musikksjef Mats Borch Bugge har stor tro på konserten.

– Muse lager ofte nærmest stormannsgal og gigantisk musikk. At de tar med seg en slik tilnærming til scenen, gjør at de alltid har vært et vanvittig sterkt liveband. Jeg er sikker på at de vil bruke Telenor Arena til fulle og sørge for et pyrotungt rockeshow av de sjeldne, sier han.

P3 Musikk har kapret en liten bunke med billetter som skal deles ut fortløpende på P3 og P3.no. Sjekk ut spørsmålet rett under for å være med i konkurransen, og send svaret til p3musikkonkurranse@nrk.no.

Hva er din favorittlåt av Muse, og hvorfor?

Vi avslutter konkurransen mandag 12. oktober kl 12. Vinnerene blir kontaktet av oss.

Se video av forberedelsene til Drones-turneen her: