Marte vant tur til Island

Marte fortalte om sin beste konsertopplevelse, og stakk av med en weekend på islandsk festival!

Vinn festivalweekend på Island og få med deg blant annet britiske White Lies. (Foto: Steve Gullick/www.myspace.com/whitelies)
Vinn festivalweekend på Island og få med deg blant annet britiske White Lies. (Foto: Steve Gullick/www.myspace.com/whitelies)

Marte Bogstad fra Gol ble den heldige vinneren av en weekend-tur fra Oslo til Reykjavik for å oppleve Iceland Airwaves Music Festival 15.-19. oktober.

Hun ringte P3s telefonsvarer på 73 88 19 50 og fortalte om sin beste konsertopplevelse. En helgetur til Gøteborg med pappa og en venninne viste seg å være mer enn bare kos, da hun og venninnen fant billetter til Metallica-konsert på hodeputen.

– Det var helt vilt, med nesten 60 000 tilskuere og allsang i gitarsoloen til «Master of Puppets», sa Marte til Ronny i P3 Søndag.

Hør Marte få vinnerbeskjeden her:
Marte Bogstad vinner festival-weekend på Island i P3 Søndag.

Vinneren ble kåret i P3 Søndag, og Ronny selv har en delt førsteplass når det kommer til de store konsertopplevelsene.

– Zoom Urørt-turneen 2007: Heroes & Zeroes spilte på Samfundet i Halden, og jeg var en av ti oppmøtte publikummere, forteller Ronny. Vi hadde ikke peiling på hva som ventet oss, men opplegget var så bra at jeg stod igjen med gåsehud. Grisefett var det!

– Jeg må også ha med Magnet, jeg har tross alt sett han live fire ganger, og jeg mener at han er en av norges beste artister. Når han i 2007 spilte på Rockefeller med hele Kringkastingsorkesteret i ryggen, begynte jeg nesten å grine.

Therese Aune og Ane Brun er de norske utsendte som deltar på festivalen, i tillegg til en rekke islandske og internasjonale artister. Familjen (SE), Vampire Weekend (US) og White Lies (UK) kan kanskje være med på å toppe Martes beste konsertopplevelse til nå?