Vinneren av #jegviltilrådhusplassen er…

Den heldige vinneren av en drømmedag på Rådhusplassen er kåret!

Oi, oi, oi!

Siden man skal være bra heldig om man vinner en konkurranse i det hele tatt, skal man derfor være vilt heldig om man vinner #jegviltilrådhusplassen og en drømmedag på VG Lista Topp 20.

Og vilt heldig er nettopp det Sanna Bull Tuhus har vært, vinneren av årets #jegviltilrådhusplassen.

Nedenfor er en sniktitt på hvordan hun ble overrumplet med nyheten av P3s Live Nelvik og Atle Pettersen – hele klippet ser du på VG-lista Topp 20-showet på Rådhusplassen, eller live på P3.no og NRK1:

Den 20. juni får hun nemlig dekket reise, opphold og plasser på første rad til Nordens største gratiskonsert.

I tillegg til dette får hun muligheten til å møte kjente artister og P3-fjes bak scenen – kanskje blir det en selfie eller 10?

Lekent bidrag

Det er kusina til Sanna Tuhus (t.h.) som får bli med henne på drømmedagen.
Det er kusina (t.v.) til Sanna Tuhus (t.h.) som får bli med henne på drømmedagen. (Foto: Privat)

Men det er ikke bare flaks som har sikret 15 år gamle Sanna Bull Tuhus sin drømmedag. Til P3 sier Sanna at hun la mye tid ned i bidraget sitt, som er en såkalt “stop motion”-animasjon.

– Jeg har brukt mye tid på animasjonen, som først er tegnet, arrangert og så lydlagt til slutt. Det er ikke tilfeldig at det ble sånn, siden vi nettopp har hatt “stop motion”-kurs på skolen, sier hun.

Siden Sanna har vunnet tilgang til backstage-området på Rådhusplassen, lurte vi fælt på hvem hun håper på å treffe.

– Jeg gleder meg veldig til å se The Main Level, siden jeg aldri har sett dem opptre før. Også vil jeg gjerne møte The Foo Conspiracy. Og Nico & Vinz!

Om bidraget har P3s jury følgende å si:

– Det var ekstremt mange fantastiske bidrag, og en rørende innsats fra alle. Å være jury er noe av det vanskeligste man gjør. Men vi måtte ta et valg, og valget falt på Sanna. Hun har lagt ned en enorm innsats, og videoen er kreativ og søt. I tillegg skinner det igjennom at denne jenta er blodfan.

Se bidraget til Sanna: