Vita og Wanda trosset fobien

Bondegårdbesøk ble både det beste og verste for søstrene under P3aksjonen.

Vita og Wandas døgn i hos P3aksjonen er over – et døgn preget av bortkomne truser, støt, latterkrampe og rauting…

Wanda som vanligvis skifter truse minst tre ganger om dagen (!), hadde med seg ti truser for ett døgn i Trondheim og fikk en røff start på oppholdet da bagasjen forsvant på flyet.

– Jeg vil egentlig ikke tenke på det, for nå har det gått 24 timer og jeg har skiftet truse én gang, sa Wanda da de takket for seg etter endt døgn hos P3aksjonen.

Dro på bondegård

Forsvunne truser var ikke den største utfordringen Vita og Wanda fikk under oppholdet, men det var kanskje Vita som fikk lide mest av de to søstrene.

For da målet om å samle inn 1.800.000 kroner før klokken 14.30 på fredag ble nådd, måtte Vita se sin største frykt i øynene, bokstavelig talt. Vita og Wanda ble sendt til en bondegård for å mate dyrene. Vitas verste mareritt var dermed et faktum.

Hun har tre store fobier: fugl, sau og ku. Og på gården traff hun både høner, geiter, sauer og kyr. Da ei ku og kalven hennes ble sluppet ut av fjøset løp Vita ut av rommet.

– Nå tisset jeg litt i buksa, det er helt sant, sa Vita, mens Wanda tok det hele med knusende ro.

– Jeg syne det å møte dyrene var det beste med hele oppholdet, konstaterte hun etter at de hadde tatt farvel i studio.

Se Vita og Wanda på bondegård øverst i artikkelen!

Og følg P3aksjonen direkte her!

Støt eller sannhet

Vita og Wanda fikk også prøve seg på støtarmbånd i støt eller sannhet. De testet sine kunnskaper om hverandre, og hvis den ene svarte feil fikk begge støt. Her ble det med andre ord mye hyling!

Latterkrampe på spa

Utpå kvelden på torsdagen ble det lattermildt i studio da Vita og Wanda lagde spa for Adelina. Ansiktsmasker med fjes på var veldig morsomt for tre trøtte damer – og for oss som så på.

Dritgøy!

Både Vita og Wanda var fornøyde med Trondheims-besøket og synes det hadde vært en artig opplevelse.

– Det har vært dritgøy, konstaterte Wanda.

– Ja, veldig, veldig gøy. Jeg anbefaler alle å takke ja, om de får tilbud om å være med på P3aksjonen, sa Vita.

De to søstrene synes det morsomste var å få være en del av gjengen i studio, og de synes det var fint å se hvor stort engasjement som rører seg blant P3s lyttere.

– Det har vært utrolig gøy å se hvor mange som bryr seg og engasjerer seg, sa Wanda.

– Folk bryr seg virkelig. Det er gøy å se at folk gir, enten det er fem øre, eller to og et halvt tusen kroner, stemte Vita i.

Nå gir tvillingsøstrene stafettpinnen videre til Matoma, som skal være gjesteprogramleder helt til Myra tar over lørdag klokka 17.

Sjekk ut programmet for P3aksjonen her!