Ydmyk Bieber unnskylder seg

Et uheldig opptrinn førte til at flere argentinere anklaget popstjernen for flaggskjending.

Justin Bieber har de siste to ukene turnert Sør-Amerika, men fikk ikke vist seg fra sin beste side for argentinske tilhengere da han spilte i Buenos Aires i helgen.

Under den første av to konserter i den argentinske hovedstaden måtte tenåringsidolet forlate scenen etter en drøy halvtime, grunnet matforgiftning.

På sitt andre forsøk gikk det ikke særlig bedre, og 19-åringens behandling av det argentinske nasjonalflagget provoserte flere fans.

Vanæret nasjonalflagget

Etter en video av Bieber som sleper det argentinske flagget langs scenen med mikrofonstativet sitt ble publisert, har canadieren sett seg nødt til å unnskylde hendelsen.

Se opptrinnet her:
http://www.youtube.com/watch?v=wSnmsB4mM30

Flere argentinere mente nemlig at han vanæret flagget, og det fikk en ydmyk Bieber til å bruke Twitter for å beklage seg.

– Jeg hørte om det som skjedde i Argentina, og jeg er sjokkert. Jeg elsker Argentina og jeg har hatt noen av mine beste konserter der, skrev 19-åringen på Twitter.

Unnskylder seg

Bieber nøyde seg ikke med bare en melding, men brukte flere Twitter-meldinger på å forklare og unnskylde seg, og fortelle at han aldri mente å støte noen.

– Folk pleier å kaste ting opp på scenen gjennom hele konserten, og jeg gir det videre til scenearbeiderne som får det vekk, så ingen blir skadet. Jeg trodde det bare var en t-skjorte.

– Jeg blir fortalt av teamet mitt at det var en t-skjorte, men selv om det var et flagg ville jeg aldri gjort noe for å vanære Argentina, argentinere eller fansen min.

– Jeg beklager veldig til alle som oppfattet handlingene mine som støtende, og håper dere kan tilgi denne feiltakelsen.

Flere skandaler

Behandling av det argentinske flagget er ikke den første hendelsen som har fått sinner i kok under Sør-Amerika-turneen.

Han har blant annet besøkt et populært bordell i Brasil, fått en video av seg selv som sover på hotellrommet sitt publisert av en angivelig sengegjest.

Popstjernen har også fått kritikk etter å ha tagget det flere mener er et rasistisk motiv i Brasil.

Så får vi se om de selverklærte «belieberne» i Metallica klarer å tilgi canadieren for opptrinnene hans de siste to ukene.