Ylvis til Oslo Spektrum

Brødrene Ylvis lover stort band, spennende gjester og overraskelser på løpende bånd.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ylvis-brødrene har vært travelt opptatt i høst, både med sitt eget talkshow på TV Norge, og for å promotere YouTube-fenomenet «The Fox» med flertallige opptredener i utlandet.

Nå fortsetter Bård og Vegard å surfe på medgangsbølgen, og setter opp et stort show i Oslo Spektrum 28. februar neste år.

– Vi gleder oss

– Gjennom tre sesonger av I kveld med Ylvis har vi laget låter og videoer som vi tenker blir morsomt å prøve i stort format. Vi gleder oss veldig til å spille dem live for publikum, sier Vegard Ylvisåker.

De låtene og videoene Vegard snakker om er blant andre «Stonehenge», «Work It», «Jan Egeland», «Massachusetts», «Someone Like Me» og ikke minst «The Fox», som til sammen har flere hundre millioner visninger på YouTube.

Overraskelser på løpende bånd

Nå tar de altså alle humorsketsjene og låtene sine med til Oslo Spektrum 28. februar neste år, og publikum kan, ifølge arrangørene, vente seg Ylvis i fri utfoldelse med stort band, spennende gjester og overraskelser på løpende bånd.

– Ylvis i Oslo Spektrum er noe vi har drømt lenge om å få til. Nå er tiden endelig inne, sier Jørgen Thue, manager og produsent i Stageway.

Billettsalget starter lørdag 9. november kl. 09:00, men du trenger ikke å fortvile selv om du ikke får tak i billett. TVNorge skal nemlig sende hele showet på TV.

– Vi ser virkelig frem til å sende showet. De har en energi på scenen som er helt spesiell, og som seerne kan få oppleve litt av allerede på tirsdag i den direktesendte finalesendingen av I kveld med YLVIS, sier programdirektør Eivind Landsverk i TVNorge og SBS Discovery.

Se musikkvideoen til Ylvis – «The Fox»:

Se musikkvideoen til Ylvis – «Massachusetts»:

Se musikkvideoen til Ylvis – «Jan Egeland»: