30 Seconds sender singel mot Mars

30 Seconds to Mars sender sin nyeste singel «Up In the Air» til amerikansk romstasjon.

Jared Leto er frontmann og vokalist for 30 Seconds to Mars. (Foto: Scanpix/Angel Navarrete. Ap Photos)
Jared Leto er frontmann og vokalist for 30 Seconds to Mars. (Foto: Scanpix/Angel Navarrete. Ap Photos)

Tidligere denne uken kunne du lese at Justin Bieber ville holde konsert i verdensrommet. 30 Seconds to Mars legger lista litt lavere, ved å legge sin ulanserte singel «Up In the Air» i en forsyningsromferge som skytes opp i dag.

Les også: 30 Seconds to Mars-fans for livet.

Chatter med Mashburn

Jared Leto og resten av gjengen vil dra til Florida for å følge oppskytningen av fergen i dag. Raketten heter Falcon 9, og du kan følge oppskytningen på NASAs hjemmesider.

18. mars vil bandet ta turen til kontrollsenteret i Houston for å snakke med Tom Mashburn, som er astronaut på romstasjonen. Chattingen med astronauten kan ses live på bandets hjemmesider. Merk deg at alle detaljene ikke er på plass ennå.

Nytt materiale på vei

Singelen «Up In the Air» skal etter planen lanseres 19. mars, og er den første singelen på deres kommende album. Plata har ikke fått noe navn eller dato ennå, men etter planen skal den komme i løpet av 2013. Frontmann og vokalist Jared Leto vil ikke gå ut med noen detaljer foreløpig, men kan røpe at gjengen har vært en del i studio for å lage «den nye lyden av 30 Seconds to Mars».

30 Seconds to mars kommer til Oslo og Sentrum Scene 23. juni i år