Til nrk.no

Har du hatt et mislykka engangsligg?

I så fall er du slett ikke alene. «One Night Stand» gir deg P3-lytternes egne historier.

Sperm i øyet, kraftig nøtteallergi og et ekstremt tett sluk. Hva disse tingene har til felles? De er alle ingredienser i den flunkende nye P3-serien «One Night Stand», hvor en rekke pinlige (og et par romantiske!) lytterhistorier er dramatisert.

Serien er en slags oppfølger til «Dumpa», som fortsatt kan nytes i sin helhet her!

Nordmenn er faktisk rimelig begeistra for såkalte ONS: I tidligere undersøkelser om tilfeldig sex har Norge tronet på toppen av lista. Dette er også en av grunnene til at P3 har valgt å sette litt ekstra fokus på tematikken.

− «One Night Stand» er en serie som behandler tilfeldig sex på en fordomsfri og humoristisk måte, sier Håkon Moslet, som er redaksjonssjefen for TV i P3.

Prosessen startet allerede før jul, da vi etterlyste både morsomme og kleine historier fra dere der hjemme. Siden den gang har det ramlet inn flere hundre bidrag, og serien tar for seg ti av de aller beste historiene.

Hva venter du på, egentlig? Sjekk ut alle «One Night Stand»-episodene øverst i saken!

I episoden «Fylleangst» møter vi en fyr som kanskje er i overkant ivrig dagen derpå. Foto: NRK P3
I episoden «Fylleangst» møter vi en fyr som kanskje er i overkant ivrig dagen derpå. Foto: NRK P3

30 Responses to “Har du hatt et mislykka engangsligg?”

 1. swah swah

  making love should be regarded as the most impetus part of a relationship,not a casual consequence of a boozy night out.

 2. swah swah

  samleie bør betraktes som den mest drivkraft del av et forhold, ikke en tilfeldig konsekvens av en boozy kveld.

  • Tom Hardy

   Det er opp til hver enkel hvordan samleie betraktes, vi lever i fri verden hvor folk ikke er hjernevasket av såkalt “kultur” eller religion. Selv om vi er de smarteste skapningene på Jorden, har vi enda dyriske instinkter, og ett av dem er å kn**le.

 3. worB

  Hahaha, konseptet TV-serier begynner å bli oppbrukt eller? Jaja, folk får se på det de vil.

  • Anders Stiksrud Helmen

   Den var ny :p Du synes kanskje konseptet “film” eller konseptet “bok” begynner å bli oppbrukt også?

 4. Tommy Håvardstun

  NRK blir verre og verre. Har ikke sett på dette, kommer ikke til å gjøre det heller.
  “Sperm i øyet, kraftig nøtteallergi og et ekstremt tett sluk. Hva disse tingene har til felles? De er alle ingredienser i den flunkende nye P3-serien «One Night Stand», hvor en rekke pinlige (og et par romantiske!) lytterhistorier er dramatisert.”
  Hva er det som skjer med Norsk Rikskringkasting?

  • Ådne

   De holder tritt med dagens ungdom! Jeg kan anbefale serien på det sterkeste, den er ikke ekstrem på noen måte men viser sanne historier, og tilbyr dagens ungdom læring av andres feil! Og den kan tilby humor som faller garantert smak hos eldre like mye som unge!

  • karantene

   Gammel, bitter mann langt utenfor målgruppen kritiserer innhold han ikke har sett, laget for yngre mennesker som betaler lisensen sin like mye som han. Neste sak: gammel, bitter mann kjefter på været.

  • Joakim Sjokko Johansen

   “Hva er det som skjer med norsk riksgkringkasting” er en veldig egoistisk måte å se på det da… jeg regner med du leste resten av kommentarene og så at det er flere personer som liker programmet. Si at det er feil og lage et slik program når så mange liker det er som å si at de skal bare lage programmer som du selv liker. Ikke for og single deg ut spesifikt, men det er det kommentaren din kan summeres opp til. Se litt lengere enn deg selv neste gang… det er tross alt en kanal ment for ungdom 🙂

 5. vidjorg

  Å kunne le av kleine ONS er vel ikke så farlig? I en moralist sine øyne må jo det være bedre enn å fremme suksesshistorier over samme tema. Skremselspropaganda burde være en kjent måte å bruke pekefingeren på. God fornøyelse!

 6. Ådne

  Hahahahaha, denne serien er helt genial og må være den desidert morsomte serien noen gang basert på sannehistorer lagt om til kortfilmer! Den kan til og med lære folk noe om hvordan opptre i forskjellige episoder! f. eks. når du skal reise, på episoden fylleangst! jævlig bra alt i alt!!

 7. Malin Kalseth Randa

  Kjære kjære NRK p3, lag mer slikt! 😀 Det er så fantastisk virkelighetsnært (og fjernt) og utrolig morsomt! Elsker serien Dumpa og dette! Gleder meg til fremtidige serier! “Gamlingene” kan høre på P1 siden de klager men P3 er de unges kanal, og dere kjører den med rå stil. Keep it up! 😀

 8. Tom Hardy

  Artig, NRK! Skulle dog ønske dere brukte en annen type spiller, som “laster ned” videoer i nettleseren, slik at man slipper å vente mens den streamer hver gang om man hopper tilbake f.eks. Kjipt for oss med hotellnett 🙂

 9. Lisa Holm

  Herregud, dette er fantastisk. NRK har virkelig blitt bra i det siste. Unge lovende, SKAM, og nå dette. Mer!

 10. Lise

  Ble veldig provosert av kontfilmen “musefelle”. Føler ikke det var noe som er meningeen at skal være gøy. En mann må plutselig ta del i en et barn liv eller betale barnebidrag i 18 år pga. en dame som lurer han og tvinger han til å komme inni henne.

  • Gisle

   Hei, tusen takk for tilbakemeldingen! De innsendte historiene speiler norsk, ung virkelighet, og har derfor en varierende grad av alvor i seg. Historiene er både magiske og tragiske og alt imellom – og akkurat denne historien havner kanskje godt over på den tragiske siden. Alt godt, Gisle / P3

  • Camilla Kitty Karlsen

   Han sendte den jo selv inn til programmet, og mente vel selv at den kvalifiserte, da.

  • Maria

   Han valgte jo selv å ikke ha på kondom da ??‍♀️

 11. Tom Ovlien

  Hørte akkurat på professor Bente Træen i Norgesglasset om engangsligg, såkalte ONS: NRK: Klarer dere snart finne en annen «synser», en med litt ekte positivt seksualsyn, som ikke svartmaler alle ONS-erfaringer? Jeg hørte i realiteten en snerpete «biskop» snakke fra flere tiår tilbake, kamuflert bakom liksom-positivt professoralt prat.

 12. Harald Myrhaug

  I love Life! ONS er helt naturlig……Alle burde smile 🙂

 13. MultiGamerClub

  Personlig føler jeg ONS høres bare morsomt ut og gøy istedenfor at det er noe problem x’D

  Edit;
  Tror jeg gledelig hadde gjort dette hvis jeg ikke var sjenert ^_^

 14. Enrico2

  Staves ons… er fålk så late at di ikke gidder si onsdag ??

  • Rebekka

   du veit det står for one night stand, ikke sant?

 15. hehabe

  Det blir alltid framstilt litt kleint med humoristisk vri . Greit nok det . Men det finnes vel andre vinklinger også skulle jeg tro?