Adele lager mammaplate

Artistens neste plate skal handle om morsrollen.

Adele har blitt svært populær gjennom låter som «Rolling in the Deep» og «Set Fire to the Rain». Begge sangene handler om kjærlighetssorg, noe som har vært et hovedtema på begge albumene hennes.

Suksessalbumet 21 får muligens en oppfølger i 2013. Foto: Albumcover.
Suksessalbumet 21 får muligens en oppfølger i 2013. Foto: Albumcover.

Mange har lurt på når oppfølgeren til  det siste albumet 21 skulle komme. I forrige uke uttalte plateselskapet hennes til New York Times at hun mest sannsynlig ikke vil gi ut et album før om flere år. Nå ser det ut til at Adele kommer til å gi ut en plate allerede til neste år.

Muntrere

Selv om hun i helgen ble mamma til en liten gutt, så har hun rukket å produsere mer enn bare barn. Adele skal ha lagd noen demolåter, og fortalt til venner at den neste platen vil være mye mer lystig enn de tidligere.

Sangene hennes handler om hvor godt forhold hun har med partneren sin, og overgangen til det å bli mor. Folk kommer til å bli overrasket over hvor annerledes låtene høres ut. Det kan hende albumet kommer ut neste høst, sier en av hennes samarbeidspartnere Dan Wilson til Mirror.

Artisten er for tiden aktuell med James Bond-låten «Skyfall» som har fått svært mye ros fra musikkanmeldere. Egentlig skulle Adele ha en opptreden på selve filmpremieren, men avlyste det på grunn av at hun heller ville tilbringe tiden med sitt nyfødte barn.

LES: Anmeldelse av Adele – Skyfall

Adele – Skyfall