Alt fra Rådhusplassen!

Se hele showet og intervjuene, kikk på bildene og nyt alt det andre fra megafesten på Rådhusplassen her!

Ah, for en start på sommeren. Pophits av alle slag, et vakkert hav av mennesker og værguder som – i VG-lista Topp 20-sammenheng – viste seg fra en uvanlig smørblid side. Hele sendingen ser du øverst i saken!

Se alle enkeltlåtene fra Rådhusplassen her!

Folkefest og hjemkomst

Sammen med P3morgens Ronny og Silje loste programlederduoen Atle Pettersen og Live Nelvik 70.000 mennesker gjennom tre timer tettpakket med musikk – sistnevnte etter å ha steppet inn som privatsjåfør for John Newman like før showet.

Stemningen var upåklagelig, enten fans klikket i vinkel til Sandra Lyng og Staysman & Lazz, lot seg røre av Daniel Kvammen og Gabrielle eller nøt lyden av utenlandske stjerner som Kwabs, John Newman eller den svenske ESC-vinneren Måns Zelmerlöw.

VG-lista Topp 20 i bilder:

Likevel var det kanskje avslutningen med Nico & Vinz, som har tilbragt det siste halvåret i utlandet, som gledet Rådhusplassen aller hardest. Og duoen hadde følgende beskjed til fansen som prøvde å overdøve fyrverkeriet under «Am I Wrong»:

– Høyere, høyere, kom igjen!

– En sfinks med fjeset til Erna Solberg

VG-lista Topp 20 handler imidlertid ikke bare om musikk. En real dose fjas hører også med, og vi i P3 lar ikke sjansen gå fra oss til å bidra til det.

Vår utegående reporter benyttet nemlig anledningen backstage til å spørre et utvalg artister om hva de ville gjort om de kunne hatt hele publikummet som undersåtter. Og svarene varierte fra et ønske om dedikerte øl-tjenere (Staysman) til tanken om å ta dem med på turné som betalende publikum (Jaa9). Prisen for rareste idé går imidlertid til Stian Blipp:

Se flere svar og masse annet på P3s instagramkonto!

Titt på bildegalleriet fra den røde løperen!

Sjekk alle oppdateringene fra #vglista her!