Avslører tittel og omslag på etterlengtet album

Hiphop-kjæledeggen Kendrick Lamar delte nyhetene på Instagram.

Kendrick Lamar har på et par år gått fra miksteip-fenomen til hele verdens hiphop-kjæledegge, godt hjulpet hans strålende good kid, m.A.A.d city-album og stødige liveshows – blant annet på Hove- og Slottsfjellfestivalen i Norge.

Det har blant annet ført til at hans kommende plate, som treffer butikkhyllene 23. mars, er blant vårens mest etterlengtede.

Nå har Compton-rapperen, ifølge Billboard, endelig avslørt tittelen og omslaget på, det til nå lyssky, albumet.

Delte på Instagram

På onsdag la Kendrick Lamar ut et bilde på Instagram-profilen sin, sammen med en avslørende bildetekst. Selv om det ennå ikke er bekreftet fra Kendrick selv, så tolker flere internasjonale musikknettsteder det slik at tittelen på hans kommende plate blir To Pimp a Butterfly.

Instagram-bildet blir trolig også albumcoveret, grunnet «Parental Advisory»-advarselen som vanligvis brukes for å advare om upassende språk på plater.

Se albumomslaget her:

Slik ser trolig omslaget til Kendrick Lamars kommende plate ut. (Foto: Skjermdump, @kendricklamar på Instagram)
Slik ser trolig omslaget til Kendrick Lamars kommende plate ut. (Foto: Skjermdump, @kendricklamar på Instagram)

Varer i 73 minutter

På fredag i forrige uke tweetet 27-åringen en lenke til iTunes, hvor det kommende albumet var blitt lagt ut for forhåndssalg. Det fikk mange til å tro at navnet på platen var [Untitled], men det viser seg altså nå å trolig ikke stemme. Samtidig bekreftet også iTunes at slippdatoen er 23. mars.

Kendrick har funnet plass til hele 16 låter på albumet, blant annet én på over 12 minutter, som i sin helhet klokker inn på gode 73 minutter.

To av låtene er kjent. En av dem er singelen «The Blacker The Berry», som kom for en drøy måned siden. I fjor høst slapp han optimistiske «i», som blant annet sikret han to Grammy-priser, som også blir å finne på To Pimp A Butterfly.

Tidligere har Kendrick Lamar fortalt at To Pimp a Butterfly er laget for «alle som føler de ikke har noe å leve for», og at det sannsynligvis blir enda «råere» enn good kid, m.A.A.d city.

Hør Kendrick Lamar – «The Blacker The Berry» her:
https://www.youtube.com/watch?v=6AhXSoKa8xw