Bli med Morratoget i sommer

Ken Wasenius-Nilsen, Torkil Risan og Yngve Hustad Reite tar over skinnene og skal underholde deg hver morgen fra kl 06.00.

For tredje år på rad tar Morratoget over morgentimene på P3 mens P3morgen har sommerferie. I likehet med de tidligere sommerene er det programlederne Ken Wasenius-Nilsen og Torkil Risan som er togførere, men i år har de også med seg Yngve Hustad Reite som tidligere jobbet i P3morgen.

– Det blir digg å få toget på skinnene igjen. Både NRK og Norge er i frakoblet modus om sommeren, så vi føler at vi får herje litt som vi vil. I tillegg er det alltid stas å få betalt for å slarve med Ken og Yngve, sier Torkil til P3.no.

Morratoget vil gå inn i samme sendetid som P3morgen fra klokken 06.00 til 09.00 alle hverdager fra 7. juli til 8. august.

Morratoget på P3. Foto: Mattis Folkestad, NRK P3.
Morratoget på P3. Foto: Mattis Folkestad, NRK P3.

Tidsaktuelt tøys og sommerstemning

Ken og Torkil i Morratoget er kjent fra programmene Ken eller Torkil og Mixteip på P3, mens Yngve jobbet som sidekick og reporter i P3morgen. Programlederne lover de at lytterne vil få et gjenhør med kjente karakterer og faste spalter.

– Vi tar for oss tidsaktuelt tøys, selvlaget baluba og skarpe meninger for å lage en lett og ledig sommerstemning for alle som skulle ha på radioen sin på morgenen. Om de er på ferietur, har sommerjobb, ligger i senga eller ikke har lagt seg ennå, forteller produsent og sidekick Hustad Reite.

– Det kommer til å bli daglige lytterkonkurranser med superfete premier, Ken vs. Torkil i en megaspennende intern-konkurrering og redaksjonsmøter på lufta.

– Også er selvfølgelig Kompisen til Lars tilbake.

Følg Morratoget på Facebook.

Bli bedre kjent med mennene

Torkil om Yngve:

torkilyngve1

– Yngve har inspirert, underholdt og vist omsorg for norske mennesker i en mannsalder nå. At han skal inspirere, underholde og vise omsorg for Ken og meg i sommer er ufattelig.

– Yngve har alltid vært et av de mest inspirerende, underholdende og omsorgsfulle menneskene jeg har kjent. Man redder kanskje ikke verden gjennom å produsere et sommerprogram på P3, men hvis det hadde vært mulig, så hadde Yngve gjort det.

– Det kommer til å bli en lang og tøff sommer dette, og med Yngve på laget kan jeg ikke love dere annet enn inspirasjon, underholdning og omsorg. Takk for deg, Yngve. Du er en blomst.

Les også: Vinn DAB-radio med Janne Helen

Yngve om Ken:

– Ken er en livets mann. Ken har stil, Ken kan gå med skipperlue når han ønsker det. Ingen har selvtillit som Ken, ingen utstråler mer avslappet holdning enn Ken.

– Ken har kult navn, Ken er en fyr som kan si «douche» på en naturlig måte. Ingen banner som Ken, ingen ler som Ken. Jeg er ikke forelska, men jeg er meget imponert. Pluss at jeg veit at han kan bli sint når det trengs, så jeg passer på å holde meg på super-Ken sin gladside.

– <3 K E N <3

Ken om Torkil:

ken20

– Jeg liker å omtale Torkil som Norges dummeste geni.

– Han har nemlig en helt enorm hjerne, som muligens kunne vært brukt til å løse Israel-Palestina-floka eller mysteriet rundt bie-død. Men i stedet bruker han kapasiteten sin på å memorere Seinfeld-episoder og på å komme opp med halvidiotiske patenter (eksempelvis “mikrobølgefryseren” og “bærbar heis”).

– Dette er et tap for verden som helhet, men en voldsom seier for deg som radiolytter.

3 Responses to “Bli med Morratoget i sommer”

  1. Magnus

    Gleder meg til å kjøre tog i sommer 😀

  2. Bob J. Kjellstaed

    Henta ut sesamstasjon kostymene på kostymelageret eller? 😀

  3. Marius Karlsen

    Deilig.. endelig går det ann å høre på p3 igjen..