Blood Command kommer ut av skapet!

Gitaristen farger barten sin, og vokalisten elsker Sex in the city. Gjengen i Blood Command er de første som kommer ut av P3s hemmelighetsskap!

Rett utenfor radiostudio i Spikersuppa i Oslo står et stort gult skap. Her kan alle komme ut av skapet med sine hemmeligheter, både store og små.

Bergenspunkerne i Blood Command besøkte Ronny, Silje, Mathias og Niklas rett etter at de gikk inn i studio, og var de første som kom ut av P3s hemmelighetsskap!

De auksjonerte bort en gullsignert vinylskive til årets P3aksjon, og syns det er fint å være med å støtte en god sak.

Les også: P3aksjonen er i gang!

Det er lett å glemme at homofile og lesbiske har det veldig vanskelig også i Europa

– Det er veldig viktig, og en sak som ikke får så mye oppmerksomhet. De flest vet at det foregår syke ting rundt i verden, men det er lett å glemme at homofile og lesbiske har det veldig vanskelig også i Europa, sa Silje Tombre på vokal i punkbandet.

Sex in the city og sure agurker

Hun kom ut av skapet med noe hun mener er ganske flaut, og lite “punke-aktig”:

Jeg innrømmer at jeg ser alle seks sesongene av Sex in the city, en gang i halvåret.

– Jeg innrømmer at jeg ser alle seks sesongene av Sex in the city, en gang i halvåret. Det er liksom den mer feminine siden min, og ikke akkurat punk rock.

– Vi er for kjærlighet, på alle mulige måter, så dette kunne vi selvfølgelig ikke si nei til, sa trommis Sigurd Haakaas.

Jeg liker sure agurker.

Han følte ikke at han hadde så mye å komme ut av skapet med:

– Jeg liker sure agurker. Nå har jeg sagt det, sa han mens han åpnet dørene til hemmelighetsskapet.

Dire Straits og Simon Says No!

Sjalg Otto Unnison i bandet er kjent for sin velfriserte bart, og kom ut av skapet med en litt forfengelig side.

– Jeg farger barten min. Det er kanskje for flaut det, eller?

Yngve Andersen som starta bandet i 2008, kom ut av det gule skapet og inn i offentligheten med følgende melding.

– Jeg liker Dire Straits. 

Og hvorfor syns du det er så flaut?

Jeg spiller i band med en som spiller nu metal.

– Jeg hata det før, men nå liker jeg det. Det er litt tullete musikk. Jeg har også en ting jeg gjerne vil komme ut med: Jeg spiller i band med en som spiller new-metal. 

Bassist Simon Oliver Økland tenkte seg lenge om før han endelig bestemte seg for å komme ut av skapet med noe som resten av bandet syns var veldig morsomt.

– Jeg har spilt i et band som heter Simon Says No!. Det er det jeg har.

Du kan også komme ut av skapet med det du måtte ønske – kom til P3aksjonens bur i Spikersuppa!

Kom ut av skapet – kom til P3 hemmlighetsskap i Karl Johan!

 

20 Responses to “Blood Command kommer ut av skapet!”

 1. Anonym

  Jeg var homo før, men så traff jeg tilfeldigvis Gud, og sønnen hans Jesus, begge fra Midtøsten, og da bestemte jeg meg for å gå inn i skapet igjen. Langt, langt,langt inn i skapet. 

  • Anonym

   Du var homo før sier du? Men nå om dagen er du bare gal…? Er det sånn å forstå ?

 2. Anonym

  Jeg er dømt til å vite bedre enn alle andre for alltid, uten å få anerkjennelse for det.

 3. Anonym

  Uff. For de der hadde vært fint om de hadde holdt seg i skapet. Å kunne holde sine trivielle ting for seg selv, hadde vært flott for oss andre. Vi blir bombardert av meninger og holdninger uten brodd idag. Kor-ekthet er normen, NRK viser vei. Kor-ekthet, må brytes, diisikers 

 4. Anonym

  Vel, å hate é også en menneskerett. Amnesty é for mitt vedkommende blitt noe man hater mer og mer, jo mer fakta som dukker opp om Amnestys historie og dens hiearki. Likeledes har homo-kampen gått alt for langt. De skriker høyt om seg og påtvinger folk til å ha meninger om noe de ellers ikkje villle brydd seg med. Samtidig skal Amnesty begynne å kjempe for voksne menneskers adferd mens millioner av uskyldige barn sulter ihjel og hundertusener kidnappes og blir  solgt som sexslaver. Disse drukner nå i Amnestys jævla homsefokusering. Og ubemidlede barn burde vært stått øverst på dagsordenen til enhver hjelpeorganisasjon.

  • Arnt Joakim Wrålsen

   Amnesty sitt mandat er å kjempe for ytringsfrihet og mot diskriminering, de har altså et litt annet fokus enn de fleste andre hjelpeorganisasjoner. Når homofile verden over blir utstøtt, torturert og til og med drept kun for å være den de er, er det et alvorlig problem og positivt at Amnesty tar tak i dette. Det virker som om du ikke forstår i hvor stor grad homofile faktisk blir forfulgt verden over, og hvilken belastning det er for de det gjelder. Å diskriminere mot andre mennesker er IKKE en menneskerett.

 5. Demos Demoso

  Dessverre har Usrael og jødiske organisasjoner (alle ikkejøder anses med den største selvfølgelighet som Untermenschen av jødedommen og jødiske organisasjoner) kuppet de fleste “ideelle” frivillige organisasjonene og driver selektiv og ubedt samfunnsforming av andre menneskers samfunn. I nyhetene nå kommer det frem at den jødiske lobbyorganisasjonen  AIPAC reiser rundt forkledd som OSSE(Organisasjonen for Sikkerhet og Samarbeid i Europa) og kaster ut beskyldninger om “antisemittisme” og “rasisme” for ethvert tegn til ulydighet mot det etterhvert globale jødiske tankepolitiet. 

 6. Anonym

  Jeg har aldri lest “Ringenes Herre” selv om jeg har påstått det.

  Puh! Godt å gå det ut..