Britney og Rihanna = TEIT

Derimot får Trygdekontorets siste sending kred i ukas «Heit eller Teit».

Marie Komissar er musikkprodusent i P3 og mP3, og gjør hver uke sitt for at du skal kunne høre den beste musikken på radio. I dag gir hun deg tips om hvilken musikk du bør ta med inn i påskeuka, og hvilken du kan droppe.

Ken Wasenius-Nilsen er til daglig programleder i Banden, og den siste uka har du kanskje våknet sammen med ham i P3morgen, hvor han er påskevikar for Ronny. I ukas «Heit eller Teit» hedrer han en horekunde, og ler av kranglende meksikanere.

Maries heite:

Thomas Seltzer

Thomas Seltzer (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Thomas Seltzer (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Thomas Seltzer er og blir heit. Trygdekontoret denne sesongen har vært fenomenalt, med et slags høydepunkt (bunnpunkt) denne uka med «Sex & Samliv Spesial».

Det krever litt av en mann for å holde styr på et panel med sexprest Einar Gelius, prostituerte Janni Wintherbauer og horekunde Sverre Goldenheim. Det å komme seg gjennom noe så mørkt med æren i behold, det står det respekt av.

Følg Seltzer på Twitter

Britiske Menn

Det er noe med de mennene der borte på de britiske øyene for tiden, noe som får både meg til å skjelve og musikkhjertet til å banke. For her er mennene myke og musikken sjelfull, i det minste for disse debutantene.

James Blake har allerede levert et fantastisk album, og gjorde en enda bedre opptreden på Parkteateret i Oslo nå nylig. Jamie Woons debutalbum kom i dag, og jeg har allerede sniklyttet på hans silkemyke sanger. I tillegg kommer Jai Paul fra dette øyriket, som i september gir oss et av de albumene jeg gleder meg aller mest til i år.

Les: De nye myke mennene

Denne uka oppdaget jeg også irske James Vincent McMorrow og falt pladask. Hans debutalbum Early In The Morning ble akkurat gitt ut internasjonalt etter å ha fått mye oppmerksomhet i hjemlandet. Dette er rett og slett sart og vakker musikk som er vel verdt mer enn én lytt denne våren.

Hva som enn er i vannet der borte, kan norske menn få litt av det?Påskeferie

Asfalten er bar, det er meldt sol hele uka og jeg skal ha en hel uke med deilig bypåske. Det skal leses, lyttes, spises og drikkes.

Og Poirot, da. Jeg elsker Poirot!
Poirot ser du på NRK1 17., 20. og 25. april.

David Suchet (t.h.) som Hercule Poirot, ikke gå glipp av klassikeren "Mord på Orientekspressen" på NRK1 25. april. (Foto: Granada)

Se: P3s nervepirrende påskekrim

Kens heite:

Sverre Goldenheim

Goldenheim er alltid i vinden. Nå sist var han på Trygdekontoret på NRK Fjernsynet.

Der fikk vi vite at han har lite lem og derfor pleier å dra på dagsturer til Red Light District for å ha analsex med horer.

Hayastan Shakarian

Pensjonisten Hayastan (75) var ute og surra i et kratt i Georgia for å stjele noe kabel (!?).

Før hun visste ordet av det hadde hun sabotert internettforbindelsen til 90% av nabolandet Armenias befolkning.

Og disse ”Anonymous”-folka skryter av at de har klart å hacke seg inn på hjemmesiden til Høyre?

Festivalsommeren

The Strokes til Hove. Kanye til Øya.

Bruk 35 helge- eller påskeminutter på Kanye Wests film «Runaway» i HD:


Maries teite:

E-Type

Vi vet jo at 90-tallet er så hett at det brenner for tiden. Dagens hits finner skamløst inspirasjon i 90-tallets eurodance og partyturneen ”We Love The 90’s” har gått sin seiersgang over det ganske land, med artister som Vengaboys, E-Type, mine barndomshelter 2 Unlimited, Dr. Alban etc. Det er jo ikke overraskende at flere av disse artistene nå ser muligheten til å tjene noen ekstra kroner, samtidig som de får tynet det de kan ut av rampelyset.

Hva kan du om 90-tallet? Ta quizen her!

Norske Reset har gitt ut nytt middelmådig materiale, og nå har sannelig gamlefar E-Type kastet seg på bølgen. Og det er billig, billig, billig! Se selv:


Rihanna & Britney

Jeg elsker Rihanna og jeg elsker Britney, men ærlig talt, dette var skuffende. Britney som høres så hot ut på Femme Fatale høres ut som en forkjøla drittunge på remixen av ”S&M”, som faller inn i kategorien elendige remixer. De er merkelige disse amerikanerne som bruker pengene sine på å kjøpe den.

Kongelig bryllup i England

Denne uka ble det klart at Chromeos konsert i London den 29. april, som jeg har billetter til, blir flyttet til november på grunn av bryllupet til Prins William og Kate. De snille kanadierne i Chromeo syntes det var for ille at det ikke var hotell å oppdrive i London for fansen denne helga.

Kunne de ikke ha giftet seg en annen helg, da?

Kens teite:

Ayapaneco

Det utdøende mexicanske språket ayapaneco snakkes bare av to personer i hele verden.

Nå har disse to blitt uvenner og er ikke lenger på talefot. Smell.

Imaginære kroneis-pizza-aksjer

Fotballspilleren Fredrik Strømstad investerte alle sparegris-pengene sine i imaginære kroneis-pizza-aksjer. Hvordan det gikk? Jo, rimelig dritt, kan jeg fortelle deg. Kroneis-pizza-aksjer er jo i utgangspunktet søppel, og det hjalp ikke akkurat at de var imaginære.

Hitler

Kjører safe på den siste. Hitler lizzm. Teit azz.

Filmpolitiet anmelder: Der Untergang

Les også: Eskimo-Madcon er teit