Christine live: Gabrielle

Gabrielle var siste artist som fikk komme innom Christine denne sesongen. Se hun gjøre «5 fine frøkner» live her!

På fredag var det duket for den siste Christine-sendingen før sommeren virkelig sparkes i gang. I oktober i fjor tok Christine Dancke over den gamle Popsalongen-flaten og har hver uke servert deg liveopptredener fra kjente artister.

Nå tar hun sommerferie fra hverdagsflaten, men tok med seg Gabrielle inn i studio for å skape litt fredagsstemning før hun logget av.

Les: Kåre Magnus Bergh anbefaler Christine Dancke å ta på badedrakt når de skal lede Topp 20-showet 20.juni

Se alt fra Christine live her!

Mye dansing

En av de første som tok turen innom i oktober var Gabrielle, som også fikk æren til å avslutte ballet. I fjor fremførte hun sporet «Medvind (med vin)» fra EPen Nattergal – Kap. 1 og covret Disclosure med Margaret Berger – noe som satte dype spor.

Coverversjon av «Help Me Lose My Mind» live hos Christine:

 

På fredag valgte hun å fremføre sin nye singel «5 fine frøkner», som er lista på P3, i en nedstrippet versjon.

– Det blir noe helt annet når man tar det helt ned, men det er det som er gøy når man skal gjøre ting live, forteller hun til Christine.

Denne uka kommer musikkvideoen til den klubbete låta der Gabrielle selv står for mye av dansinga.

– Jeg har jo danset i mange år, så det er litt min ting når vi drar på byen. Da skal det danses. Jeg smiler veldig og knipse-danser mye, sier hun lattermildt.

– I videoen har jeg med meg fire profesjonelle dansere, alt fra hiphop til klassisk, så vi har fått fram bredden i dans i denne videoen. I tillegg til at det er mye Gabrielle-freestyle.

Lytterne lot seg begeistre da Gabrielle opptrådde hos Christine. Blant annet meldte de at «dette er bare det sjukeste jeg har hørt. Helt utrolig bra!» og «fy f**n så rått! Fått et helt nytt syn på Gabrielle! Du har rå stemme og en livlig personlighet. Gåsehudvarsel!».

Pulsen stiger

I den siste sendinga denne sesongen valgte Gabrielle å gjøre en cover av et av Sveriges nye stjerneskudd, Tove Lo.

– Jeg kjenner at pulsen stiger når jeg skal gjøre andres låter fordi da må jeg huske en annen tekst. Jeg kan egentlig ikke hele denne teksten utenat, men jeg liker denne låta veldig godt. Også er den på engelsk noe som også er litt annerledes.

Gabrielle kan du også se på VG-lista Topp 20 fredag 20. juni.

– Vi kunne ikke fått en bedre avslutning på denne sesongen med liveopptredener, avslutter Christine.

Se Gabrielle covre Tove Los «Stay High»: