Christines jul: Astrid Smeplass & Julie Bergan

Astrid Smeplass og Julie Bergan spilte en nydelig versjon av «White Christmas», da de besøkte Christine på torsdag. I tillegg covret de Justin Bieber på sparket.

Christines jul går mot slutten, men det er fortsatt noen knallbra artister å glede seg til. I torsdagens sending var Astrid Smeplass og Julie Bergan innom.

De ga deg en nydelig versjon av «White Christmas», i tillegg til en improvisert, humørfylt utgave av Justin Biebers «Mistletoe».

Her kan du lese alt som har skjedd hos Christine, og se alle julelåtene om igjen.

Astrid Smeplass og Julie Bergan spiller "White Christmas" live hos Christine. (Foto: Aron Eskeland, NRK P3)
Astrid Smeplass og Julie Bergan spiller «White Christmas» live hos Christine. (Foto: Aron Eskeland, NRK P3)

Tok med hjemmebakst

Det er under to måneder siden Astrid Smeplass og Julie Bergan sist var på besøk hos Christine, men etter stor pågang fra både publikum og P3-ansatte, var jentene tilbake på NRK Marienlyst torsdag ettermiddag.

Astrid Smeplass på besøk hos Christine. (Foto: Beate Grøndahl, NRK P3)
Astrid Smeplass på besøk hos Christine. (Foto: Beate Grøndahl, NRK P3)

Og forrige gang jentene var hos Christine, fikk de servert krans av programlederen.

Denne gangen var det Astrid og Julies tur til å overraske, for sammen hadde de bakt wienerstang etter Julies bestemors oppskrift, som de hadde tatt med til Christine.

Men jentene måtte ha to forsøk på å få det til.

– For det første så hevet den ikke akkurat slik vi hadde håpet på, i tillegg så ble den ganske brent, forteller Julie om det første forsøket.

Og ifølge Christine var det andre forsøket svært vellykket.

– Det smaker sånn det smaker i butikken, bare at den er bedre, fordi den smaker ekte. Det er liksom ikke plastikkdeig, forteller hun til P3s lyttere.

Covret Bieber på sparket

Etter at jentene hadde spilt en vakker versjon av den kjente julelåta «White Christmas», angret Christine veldig på at hun ikke hadde spurt Astrid og Julie om de kunne spille flere julelåter.

– Jeg er så lei meg for at jeg ikke spurte om dere kunne ha en liten julekonsert, forteller Christine.

Her kan du høre hele intervjuet med Astrid og Julie, i tillegg til resten av torsdagens Christine-sending.

Men etter en liten musikkpause, og litt masing fra programlederen, bestemte de talentfulle jentene seg for å ta en improvisert versjon av Justin Biebers «Mistletoe», superstjernens julehit fra 2011.

Se hvordan det gikk her: