Er det plass til lille Kaveh hos greven?

Siste episode: Kaveh skal møte to mektige bakmenn i håp om å få spikret en viktig avtale for karrieren hans videre.

Gjennom seks episoder har vi fulgt den unge rapperen Kaveh og hans steg mot å slå gjennom som artist. Utfordringene har stått i kø, men i bransjen er Løkka-gutten allerede kjent for sitt talent, sin modenhet og sin viljestyrke.

Se: Episode 1 og 2
Se: Episode 3 “Bli sett” her!
Se: Episode 4 “I pose og sekk” her.
Se: Episode 5 “Skapertrang” her.
Se: Episode 6 “Drepe det” her.

Se siste episode øverst i saken!

Viktige bakmenn

I siste episode skal Kaveh møte bakmennene, de viktige folka bak de største artistene, i håp om å få inngått en saftig og avgjørende avtale.

Første stopp er Julian som gutta kjenner fra før. Han er en traver i bransjen og sammen med artister som Equicez og Jaan9 & Onkl P startet han i sin tid musikkselskapet Pass It Records. I tillegg grunnla han Skandinavias største hiphopmagasin, Kingsize, og driver i dag selskapet IDAP Music sammen med produsenten Nasty Kutt, som Kaveh møtte i studio i episode 5.

Får han en avtale?

Etter det bærer det videre til Gunnar Greve der Kaveh og Yonas skal prøve å spikre en manageravtale. Gunnar er allerede manager for artister som Timbuktu og Vinni og er et kjent navn både i og utenfor musikkmiljøet.

Selv om de kjenner hverandre fra før, har Julian høye kriterier for hvilke artister han vil jobbe med. Gunnar Greve på sin side har allerede store artister i stallen, så er det da rom for ferskingen Kaveh?

Se hvordan Kavehs avgjørende møter går i syvende og siste episode -“Bakmenn”.