– Jeg er ikke nervøs, men…

Episode tre: Som nykommer er det viktig å bli sett, men klarer Kaveh å vise frem talentet sitt i National Cypher?

“Jeg opphøyer fingern til de som tvilte på han Kaveh.
Dette er Oslos store sønn, setter to streker under svaret”

K

Kaveh sjekker at versene sitter før han skal i bokseringen. (Foto: Skjermdump)

Når man prøver å slå igjennom som artist er oppmerksomhet viktig. Kaveh’s tredje steg mot toppen handler derfor om å bli sett.

Se første og andre episode av nettserien “Kaveh – 7 steg mot toppen” her!

Oppmerksomhet

Den ferske Oslo-rapperen har allerede fått en god dose argusblikk på grunn av sitt lovende talent, høye selvtillit og ikke minst sitt omdiskuterte bruk av ordet “fag” i låta “Det er greit”.

I tredje episode skal Kaveh i bokseringen. Løkka-gutten deltar på National Cypher 2012- en Norsk rappesammenkomst hvor kjente, ukjente og nye rappere får vise seg frem med sine beste vers.

I nykommerdelen får Kaveh snaue to minutter til å bevise sine rapferdigheter blant andre ferskinger som Verk, Oter, Jonas V, Emilio og Zana.

Nerver

Kaveh er selvsikker og ambisiøs, men fortsatt ung og ny i gamet. Versene sitter, men hvordan han skal bevege seg og gestikulere foran kamera gjør Kaveh nervøs. Når han får høre de andre deltakernes stødige rim, setter nervøsiteten virkelig inn.

Les også: – Jeg vil bevare det genuine i rap

Fem uker senere er det tid for tilbakemeldingene og publikum avgjør hvem som kommer best ut av battelen. Videoen blir lagt ut på Youtube hvor kommentarfeltet er dommerpanelet og ordet på gata er viktigst.

Følg med på P3.no hver tirsdag og torsdag for nye episoder.

Ekstern video! Se hele Kaveh’s vers og resten av cypheren her: